2013. április 4., csütörtök

Változtasd meg az érzelmi állapotodat, hogy megváltozzon az életed! Ingyenes e-mail tanfolyam!

A Vonzás Törvényének az egyik tétele az, hogy minden pillanatban megváltoztathatod a gondolataidat, ezért eldöntheted, hogyan érzed magad. Akkor miért ne éreznéd magad jól?
Sajnos, ez nem ilyen egyszerű, mert a felnőtt emberek életét rengeteg gátlás tarkítja, amit a szülei beléneveltek, így ő is ezt tartja majd helyesnek, elfogadottnak. Nincs is ezzel semmi baj, mint ahogy azzal sincs, hogy szomorú vagy, esetleg haragszol, mert ezek természetes dolgok.
Akkor van gond, ha nem tudsz továbblépni, illetve képtelen vagy értékelni azt, amid van. Mindezen lehet segíteni azzal, ha tudatosan uralod, illetve irányítod az érzelmeidet.
Annak idején Jerry és Esther Hicks már írtak erről a Kérd és megadatik című könyvben, de nem mindenki tudta ezt megszerezni.
A Szabad Szellem Közösség weboldalán azonban ingyen feliratkozhatsz egy e-mail tanfolyamra, amely segít neked az érzelmeid megváltoztatásában és a rezgésszinted megemelésében.
Az oldal megalkotója Álomkereső, azaz Koródi Sándor, akivel a Thesecret.hu oldalán is találkozhatsz hozzászólóként. Neki van már egy korábbi önálló oldala is, amit elképzelhető, hogy már ismersz, talán fel is iratkoztál már az ottani hírlevélre.
A Szabad Szellem írásai hasonló stílusban készülnek,  ráadásul a tanfolyam anyaga is eléggé részletes minden levélben. Tényleg vannak gyakorlati tanácsok, amelyek könnyedén megvalósíthatók, és amelyekkel könnyedén legyőzheted az ellenállásodat. A levelek ritkábban érkeznek, ami azt jelenti, hogy kb. hetente kapsz egy levelet, hogy legyen időd a tananyag elmélyítésére.
Ha feliratkozol, kapsz még egy letölthető e-könyvet is ajándékba, de ezt én sajnos nem tudtam elolvasni, mert valami hibát jelzett ki az Adobe Reader. Ezenkívül azonban mindenképpen megéri feliratkozni az oldalra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése