2011. december 15., csütörtök

Ha döntési nehézségeid vannak, akkor ingyen segít a virtuális jósda!

Mindenkinek vannak olykor nehézségei különböző döntési helyzetekben. Ez az ingyenes virtuális jósda segít a döntések meghozatalában többféle módon is, ugyanakkor megmondja a jövődet is, de csak az éppen aktuális napra. Azt még fontos tudnod, hogy ez egy szórakoztató jósda, szóval ne vedd annyira komolyan.
Amint a főoldalra érsz, máris megtudhatod, mi vár ma rád, csak nyomd meg a gombot!
A jobb oldali menüpontokból tudsz magadnak további jóslásokat választani. A Döntéshozóban megtudhatod, hogy alkalmas-e a mai nap arra hogy (ez tetszőlegesen behelyettesíthető). Csak írd be a kérdésedet a rubrikába, és máris megtudhatod!
A Választó menüpont két lehetőség közül segít választani, csak írd be a két rubrikába a lehetőségeket!
A Szeret, nem szeret menüpontból kiderülhet, hogy az adott személy szerelmes-e beléd vagy sem, csak írd be a nevét a rubrikába!
Az Ajándékválasztó menüpontból kiderül, hogy a választott személy milyen ajándéknak örül igazán, csak írd be a nevét a rubrikába!
Ha utaznál, de nem tudod merre indulj, az Úticélválasztó menüpont megmutatja  a jó irányt, akár az országon belül, akár külföldre utaznál. Egyszerűen csak nyomd meg a gombot és megtudod!
Ha gyermeket vársz, a Névválasztó megmutatja az ideális fiú-és lánynevet, csak kattints a gombra!
Választhatsz még napi idézetet, bölcsességeket, inspiráló háttérképeket is, de megtudhatod azt is, hogy melyik a napi szerencseszámot, illetve hogy aznap az ördögi, netán az angyali energiák uralnak-e téged jobban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése