2011. május 30., hétfő

Videó: Bagdi Bella: Áldás dal

Bagdi Bellát sokan mantraénekesőként ismerik. Lehet, hogy te is voltál már egy koncertjén, lehet, hogy már rendszeresen énekled a dalait, lehet, hogy már az életformáddá vált a mantrák énekelgetése. Ha esetleg még nem ismered ezeket a dalokat, akkor keresd fel a Youtube-on Bagdi Bella csatornáját ahol több dalt is meghallgathatsz tőle. Ha tetszettek a dalok, és van fiókod a Youtube-on, akkor iratkozz fel, és rögtön értesítést kapsz, ha új videók kerülnek fel.
Bella azonban nemcsak énekesnő, hanem személyiségfejlesztő tréner is, aki különböző tréningeket, illetve táborokat tart, amelyekről a honlapján találsz bővebb információt. 2009-től pedig saját ezoterikus életmódközpontja van Budapesten a VII. Rákóczi út 36-os szám alatt a Blahától nem messze. Ez utóbbinak úgyszintén van Youtube-os csatornája az énekesnő dalaival.
Most egy olyan dalt mutatnék az énekesnőtől, amely segít elérni a belső békédet, és megbocsátani azoknak, akikről úgy gondolod, hogy megbántottak téged. Az Áldás dal a 2008-as Csodadalok című lemezen jelent meg.Kapcsolódó olvasnivalók:

Videó: Bagdi Bella: Ho'oponopono dal
Videó:Bagdi Bella: Életfeladat felismerése és beteljesítése
Mentor Kártya: Bagdi Bella jóskártyája ingyenes húzási lehetőséggel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése