2013. december 15., vasárnap

Boltmustra: Herbária Debrecen Kishegyesi út a Tesco-ban

Ez volt a legelső Tesco áruház Debrecenben, a Segner térnél, amit aztán később extrává alakítottak. Ez arra jó, hogy nagyobb területen több üzlettel és szélesebb kínálattal várják a vevőket. Ezen a üzletsoron egy Hebária is várja a vevőket a szokásos árukínálatával, tehát aki a Tóciban lakik, illetve a Segnerhez közel lakik/dolgozik, annak érdemes ide benézni.
A jelek szerint ők elég sokan lehetnek, hiszen nagy a vevőjárás, úgyhogy a két barátságos fiatal nő alig győzi a kiszolgálást.
A helyet már messziről megismerni az elöl levő gyógypapucsokról/cipőkről, amelyeket többféle gyártó szállít, például Rollstep, Dr. Batz. A cipők gyerekméretben is kaphatók. A cipők mellé sokféle talpbetétet is árulnak lúdtalpasok részére is.
A bolt nagy része nem önkiszolgáló, hanem kérni kell az árut, kivéve a bejárattól jobbra található Mecsek gyógyteákat, illetve a gyümölcsteákat, mert ezek önkiszolgálóak, akárcsak a pult mellett jobbra található polcon a lisztek (tönköly, zab, rozs) és magvak is. Ugyanitt van egy kis hűtő is benne margarinnal, illetve szójafelvágottakkal, ami szintén önkiszolgáló.
A bejárattal szemben hátul a pult mögött található a sokféle Herbária Patikája gyógytea, illetve Vitaking és Dr. Chen táplálékkiegészítők, amikből szintén sokféle van. Szintén a pult mögé tették a sokféle hennás hajfestéket, na meg a Dr. Immun és Varga samponokat is. A pulton Béres termékek, illetve D'Oliva arckrémek találhatók.
A bejárattól balra helyezték el a sokféle Dr. Steinberger ivólevet, a szörpöket és a gluténmentes élelmiszereket (lisztek, Pasta d'Oro és Cornito tészták) is
A nyitva tartás igazodik az üzletsoron található többi üzletéhez, vagyis hétfőtől szombatig este nyolcig, míg vasárnap este hétig tart nyitva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése