2012. szeptember 13., csütörtök

Ingyenes feng shui leckék, plusz két ingyen letölthető ajándék e-könyv!

A közelmúltban találtam rá erre az oldalra egy hírlevélen keresztül, amelyben azért ajánlották Skultéty Andrea weboldalát, mert teljes másképpen ír a feng shui-ról, mint ahogy azt a különböző könyvekben, illetve magazinokban megszokhattuk.
A feng shui-ról ugyanis sokan még mindig azt gondolják, hogy a különböző szobrok megfelelő helyre történő elhelyezése majd megoldja a problémáikat. Hát, ez nem így van, mert a különböző FS kellékek csak a meglévő energiákat erősítik fel, és ha azok negatívak, akkor az illető személy életében pont a nemszeretem életkörülmények fognak megerősödni. Eközben a feng shui alapelveivel már jóval kevesebben vannak tisztában, pedig akik komolyabban foglalkoznak vele, azok egy életen át tanulják, miután egy életformáról van szó, és nem egy trendi dologról, amivel lehet villogni.
A másik nagy problémát az jelenti, hogy a feng shui-nak több irányzata is létrejött több ezer éve alatt. Mondjuk ez valahol természetes is, hiszen az élet természete az állandó változás, tehát soha semmi nem marad ugyanolyan, és ez a feng shui-ra is éppen úgy igaz. A kérdés már csak az, hogy melyik iskolát válaszd, és a te problémádra mi hoz leginkább megoldást.
Sajnos a válaszokat nem mindig leled meg a különböző könyvekben, pedig meglehetősen sokféle van belőlük, de ezek is inkább csak arról szólnak, hogy hogyan rendezd át a teret, és hová mit tegyél, szóval inkább általánosságban beszélnek.
A személyes problémáid megoldásához az a legjobb módszer, ha igénybe veszel egy feng shui tanácsadót, feltéve ha van pénzed, ugyanis nem egy olcsó mulatságról van szó. Valószínűbb, hogy neked nincs annyi felesleges pénzed, hogy segítséget kérj. Szerencsére azonban van megoldás, és Skultéty Andrea feng shui szakértő a weboldalán található ingyenes bejegyzésekkel, fórummal és letölthető ajándékkönyvekkel segít abban, hogy elkerüld a legkomolyabb hibákat, megismerd a legfontosabb alapelveket.
A két ajándékkönyv segít megismertetni veled a legfontosabb FS alapelveket, megmutatja, hogyan végezz a lakásodban tértisztítást és lomtalanítást, hogyan használd a legismertebb FS szimbólumokat, az okokat, hogy miért nem működik sokszor a feng shui, illetve mik a legnagyobb hibák, amelyeket az amatőrök leginkább elkövetnek. A letölthető ajándékkönyveket itt megtalálod.
Miután letöltötted a könyveket a gépedre, rögtön olvashatod is, csak Acrobat Reader legyen hozzá.
A letöltéssel egyidőben feliratkozol a hírlevélre is, amely lényegében az oldal egy-egy cikkét tartalmazza.
A cikkekhez természetesen hozzá lehet szólni, illetve kérdezni is lehet Andreától, aki mindig válaszol.
Ha szeretnél jobban megismerkedni ezzel az ősi tudással, akkor feltétlenül nézd meg a honlapot. Andrea egyébként tart fizetős tanfolyamokat is, illetve egyéni feng shui tanácsadást is vállal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése