2011. augusztus 18., csütörtök

Harmóniakártya: Magyarország egyetlen hírlevél alapú jósdája. Ingyenes regisztráció!

Ha kihúzol aznap reggel egy kártyát, az nem fogja megmondani neked pontosan, hogy mi történik veled ma, inkább csak megmutatja, miről szól az aktuális napod éppen. A Harmóniakártyák célja a rezgésszint emelése, és az egyensúly megtartása, ezért a kártyák között negatív, feszültségre utaló lapok nincsenek is.
A Harmóniakártyák tehát jósolnak abban az értelemben, hogy pozitívan befolyásolják a napodat. A Harmonet címlapján mindig láthatod Magyarország éppen aktuális Harmóniakártyáját. Ha szeretnél te is naponta ilyet kapni a postaládádba, akkor kattints a képre, és olvasd el a tudnivalókat. Íme a regisztráció oldala , amely csak felhasználónevet, jelszót és egy érvényes e-mailcímet kér, utóbbira fogod megkapni a mindennapi kártyádat. A te  napi Harmóniakártyád nem feltétlenül ugyanaz lesz, mint amit a Harmonet címlapján látsz, ugyanis minden feliratkozó más kártyát kap.
A kártyák nemcsak általános üzenettel bírnak, hanem szerelmi üzenetük is van, hiszen leginkább ez foglalkoztatja az embereket, akár bevallják, akár tagadják.
Harmonet Magyarország egyik legrégebbi internetes női magazinja, amelynek a célja már a nevében megtalálható: a harmónia megteremtése és kiterjesztése az országban. Nem kifejezetten ezoterikus magazin, de találsz bőven ezoterikus témákat is benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése