2011. szeptember 24., szombat

Ingyenes kínai horoszkóp-kalkulátor, tarot-és cigánykártyajóslás, szerelmi, illetve egészség jóslat Rózsaszín Jósdájában

Ez egy ingyen tárhelyen levő virtuális jósda , amelyen többféle ingyenes jóslást is találhatsz. Itt van például a kínai horoszkóp-kalkulátor, amely megmutatja neked, hogy mi a kínai állatjegyed, amely a születési éved alapján derül ki. Arra azért figyelj oda, hogy ha bármelyik év január 1. és február 28. között születtél, akkor mindig az előző évet írd be a rubrikába, mert a rendszer a kínai évszámítás alapján számol, a kínai új év pedig február végén kezdődik. Sajnos a rendszer csak az állatövi jegyet adja meg válaszként, bővebb ismertetőt már nem ír.
Tarot-jóslás esetében kizárólag háromlapos jóslás működik. Újdonság, hogy nem kell kérdezned, csak egyszerűen add meg a téged érdeklő dátumot a rendszernek, majd jósolj. A kártya pedig megmondja, hogy mi fog történni azon a napon valószínűleg.
A cigánykártya-jóslás nagyon egyszerű: kérdezz, és kapsz a jövőddel kapcsolatosan 4 darab jóslatot, amelyek eléggé rövidkék.
Különösen érdekes a Csillag jóslat, amelynél a jóslás szó szerint csillagokból történik, tehát nem asztrológiáról, horoszkópról van szó. Látni fogsz három csillagok, amelyek kattintásra elkezdenek forogni, majd újabb kattintásra megállnak. Kattints külön-külön a csillagokra a jóslatok értelmezéséhez.
A szerelmi jóslat szintén kártyából történik, de itt mindössze egy lapot kell húzni, majd kattints a lapra a magyarázathoz.
Az egészség jóslat igazából több, mint jósda, hiszen egy mini gyógynövény-határozót is találsz benne, amelyből kikeresheted a betegségedet enyhítő gyógynövényt. Mindezt a teljesség igénye nélkül.
Végezetül pedig elérhető a szerencse jóslat is, amelynél emelt díjas SMS küldése után húzhatsz 1 darab szerencsekártyát. Nem javaslom, hogy kipróbáld, mert komoly büntetés lesz ez a telefonszámládnak. Inkább maradj az ingyenes jóslatoknál.
Amúgy minden jóslat, amelyre rákattintasz külön ablakban nyílik meg, tehát nem fog elveszni a többi eredmény sem.
Érdemes kipróbálni ezt a virtuális jósdát , ha másért nem is, egy kis szórakozás céljából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése