2011. szeptember 15., csütörtök

Ingyenes szerelmi-és tarotjóslás, többféle horoszkóp-előrejelzés és inspiráló, bölcs gondolatok a Zsozírisz Jósdában

Ez a gyönyörű, dizájnos honlap több, mint jósda, ugyanis a Szeretetküldő menüpontban rengeteg inspiráló gondolatot, tanítást olvashatsz, tehát érdemes ide betérni, itt megpihenni. Ha meglátogatod Zsozírisz Jósdáját , ne a női magazinok gagyi jósdáira számíts: itt sokkal komolyabb és részletesebb jóslatot kapsz, mint egyébként.
A tarotjóslás kizárólag a Kazanlár Tarot lapjaiból történik, amely egy nagyon díszes és színes tarotfajta. Ha még nem ismered ezt a paklit, akkor néhány szóban bemutatnám, mi is ez.
A kártyák a megalkotójuktól, Kazanlár Emil Ámin tanártól kapták a nevüket, aki félig magyar, félig perzsa származású. Tehát ez egy magyar származású tarot pakli, amelyet másképpen ökumenikus tarot-nak is neveznek, azért mert a képek az öt nagy világvallás egységét és és egymás közötti békéjét fejezik ki. Végül is, mindegyik vallásnak ugyanaz a célja: Isten szolgálata, csak éppen különböző módszerekkel teszik ezt. Mindez nem lenne baj, csak éppen mindegyik vallás azt hiszi, hogy kizárólag az ő útjuk a célravezető, a többieké nem.

A lapok érdekessége, hogy a vallási motívumok mellett a magyar legendák alakjai is megjelennek a képeken (pl. Csaba királyfi, Szent István, Szent Margit, Toldi Miklós, stb.)
A Kazanlárt nem könnyű megfejteni, de ha van pénzed, akkor az idős mester budapesti tanfolyamain megtanulhatod mindezt. A kártyákról és a tanfolyamok időpontjairól a Kazanlár Stúdió honlapján minen információt megtalálsz.
Háromféle tarotjóslás közül választhatsz: szerelmi jóslás, napi útmutatás, illetve a tarot napi tanácsa. Legutóbbi esetben nem is kell lapot húznod, mert ez a jóslásfajta nem személyes, hanem mindenkinek szól. Ez a rovat mindig egy tetszőleges laphoz kapcsolódó tanácsot mutat be.
Az útmutatás esetében gondolj a kérdésed, majd húzz egy lapot. A szerelmi jóslás viszont már háromlapos húzás, amely egy adott személlyel való kapcsolatod múltját, jelenét és lehetséges jövőjét mutatja meg.

Horoszkópoknál többféle előrejelzést is olvashatsz: napi, heti, havi, éves, szerelmi és kelta fahoroszkóp.
A napi, heti, havi és éves horoszkóp-előrejelzéseket egyszerre is el tudod érni, ha kiválasztod az európai horoszkóp menüpontot, majd a téged érdeklő csillagjegyre kattintasz.
A szerelmi horoszkóp azt mutatja meg, hogy a 12 csillagjegynek milyen a viszonya egymással. Ez a rovat eléggé részletes, ugyanakkor negatív dolgokat nem ír, inkább csak tanácsot ad a feszültebb kapcsolatok esetén.
Az európai horoszkóp előrejelzései mind a Napjegy alapján történnek.
Érdekesség a kelta fahoroszkóp, amely hasonló a nyugati horoszkóphoz, csak itt állatok helyett növények, jobban mondva fák szerepelnek. A kelta horoszkóp 21 darab fa-jegyből áll, amelyek bizonyos időszakonként ismétlődnek. Egy-egy fa-jegy rövidebb időszakot ölel fel, mint az állatövi csillagjegyek, ráadásul a legtöbb fa-jegy egy évben kétszer ismétlődik, kivéve a négy Napforduló napjaihoz ( március 21., június 24., szeptember 23. ,december 22.) kapcsolódó fákat.
A születésnapodhoz kapcsolódó fa egy rövid általános jellemzést ad rólad, amely kiegészíti a hagyományos horoszkóp jellemzését.

Ha netán olyan problémád van, amelyre itt nem találsz választ, vagy részletesebb, egyéni választ szeretnél, akkor Zsozírisz személyesen, vagy telefonon keresztül is a rendelkezésedre áll, persze ezért már fizetni kell.
A személyes találkozás színhelye Budapest XIV. kerület, viszont ha messze laksz, akkor marad a telefonos lehetőség.
Ha befejezted a jóslást, ne szaladj el, mert a Szeretetküldőben inspiratív gondolatok, tanítások, szerelmes versek és képeslapküldő vár rád.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése