2011. augusztus 27., szombat

Hogyan működtesd hatékonyan a Vonzás Törvényét - 10 részes ingyenes e-mail tanfolyam Álomkeresővel

Ha olvastad a Titkot, illetve más Vonzás Törvényével kapcsolatos könyvet, akkor bizonyára nagyon meglepődtél azon, hogy néhány egyszerű alapelv betartásával megváltoztathatod a sorsodat. Különösen akkor találhattad megdöbbentőnek a könyv tartalmát, ha azelőtt sohasem foglalkoztál spiritualitással. Bizonyára nagy lelkesen elkezdtél kísérletezni a Vonzás Törvényével, de lehet hogy, valamiért mégsem sikerült egyről a kettőre jutni, és valóra váltani azt, amit szeretnél. Ennek az egyik oka az, hogy elültettek a fejedbe egy csomó önkorlátozó hiedelmet hosszú éveken, évtizedeken keresztül, amit persze elhittél, hiszen a szüleid, tanáraid mondták, akkor pedig igaznak kell lennie, mert gyerekfejjel ők hatalmasnak, bölcsnek tűntek. Mindezeket az önkorlátozó hiedelmeket nem lehet 1 hónap alatt eltüntetni, ezt ne is várd.
A másik oka pedig az, hogy rosszul alkalmazod a Vonzás Törvényét, rosszul beszéled az Univerzum a nyelvét. A két kommunikációs rendszer - azaz az emberi és a Univerzális - ugyanis meglehetősen távol áll egymástól, tehát ha hatásosan akarod használni a Vonzás Törvényét, akkor meg kell tanulnod az Univerzum kommunikációs rendszerét. Rhonda Byrne könyve ehhez azonban nem elég, mert csak elméleti munka, viszont az embereknek alkalmazható gyakorlati tudásra, és irányításra van szükségük a témában, ami azt jelenti, hogy többféle ezoterikus-spirituális témájú művet érdemes olvasni, illetve többféle meditációt hallgatni és gyakorolni.
Ebben  a tanulásban segíthet Álomkereső honlapja is , akinek a hozzászólásaival a Titok magyar nyelvű honlapján lehet, hogy már találkoztál.
Álomkereső, vagyis Koródi Sándor nem egy guru, vagy tanácsadó, -amelyből ma már gyakorlatilag minden sarkon van egy-, hanem egy átlagos dolgozó ember, aki belevetette magát ebbe a témába, és a weboldalán közli velünk a tapasztalatait. Mindezt ingyen teszi, bár vannak neki is fizetős anyagai, de nem ez a jellemző a weboldalon.
A 10 részes ingyenes e-mail tanfolyam megmutatja hogyan működik az Univerzum, és neked hogyan érdemes kommunikálni ahhoz, hogy pozitív irányba változzon az életed.
A 10 részes sorozat megmutatja, hogy hogyan tűzz ki célokat, hogyan fogalmazd meg ezeket, mennyire részletesen, mik a jelei annak, hogy a kívánságod teljesül/nem teljesül, mikor cselekedj/ne cselekedj. Ugyancsak szó lesz arról, hogy a többi ember hogyan viszonyul a céljaidhoz, támogatnak-e téged vagy sem, milyen erőforrások kellenek a céljaidhoz, illetve mire fókuszálj a céljaid eléréséhez. Mindegyik e-mail rövid, a bejegyzések inkább egy lexikonra, vagy enciklopédiára emlékeztetnek, és az olvasásukhoz nem kell rákattintanod semmilyen linkre. A levelek nyelvezete nagyon egyszerű, közérthető, ráadásul le is tudod tölteni őket a gépedre PDF formátumban.
A letöltéshez szükséges linkeket mindig a levelek alján találod.
Ha feliratkozol az e-mailsorozatra, kapsz ajándékba egy ingyenesen letölthető e-könyvet is, Az én vonzásom címmel PDF formátumban, amelyet szintén Álomkereső írt. 
A könyvben a szerző a saját tapasztalatait meséli el a Vonzás Törvényével kapcsolatban, miközben átveszi a tudatos teremtéshez szükséges öt lépést, továbbá elmeséli a legfontosabb buktatókat is. A könyv végén egy ingyen letölthető meditációt is találsz.
A tanfolyam befejeztével Álomkereső nem hagy magadra: továbbra is kapni fogod a Vonzás Törvényével, és egyéb, más spiritualitással kapcsolatos írásait e-mail-ben egészen addig, amíg le nem iratkozol a blogértesítőről.

Kapcsolódó olvasnivalók:

Jerry és Esther Hicks: Kérd és megadatik
Jerry és Esther Hicks Kérd és megadatik 2
Rhonda Byrne: A Titok
Rhonda Byrne: Az Erő
A Titok Tanítóinak Könyvtára: Joe Vitale: Vonzásfaktor
A Titok Tanítóinak Könyvtára: Joe Vitale: A Kulcs
A Titok Tanítóinak Könyvtára: Jack Canfield - D.D. Watkins: Élj a Vonzás Törvénye szerint
Thesecret.hu- közösségi oldal és fórum a Vonzás Törvényéről
Videó: Ábrahám elárulja, hogyan vonzzad be a lottó-főnyereményt az életedbe (magyar felirattal)
Pierre Franckh: Kívájunk sikeresen!
Michael J. Losier: Így működtesd a Vonzás Törvényét!
A Titok Tanítóinak Könyvtára: Joe Vitale: Számíts a csodára
Rhonda Byrne: A Varázslat
Változtasd meg az érzelmi állapotoda, hogy megváltozzon az életed! Ingyenes e-mail tanfolyam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése