2012. október 21., vasárnap

Boltmustra: Ezerjófű gyógynövény Nyíregyháza László u. 8. az Intersparban

Igazából nem is annyira üzlet ez, inkább egy kis sarok a nyíregyházi Interspar üzletsorán. Olyan rettenetesen nagy forgalom nincs errefelé, de mondjuk a hipermarket is a város külső részén van, a Megyei Kórházat Jósavárossal összekötő körutas részen. A hely inkább Jósavároshoz van közelebb, mint a kórházhoz, de a László utcát keresztező Szegfű utcán keresztül a városközpont és Örökösföld is remekül megközelíthető. Ráadásul az utóbbi két városrész az Interspartól kb. fele-fele távolságban található.
A boltot a bejárat elé kitett Dr. Batz gyógypapucsokról biztosan fel fogod ismerni, de mellette külön állványon különböző talpbetéteket is árulnak tűsarkú, illetve egyéb cipőkbe. A papucsok elsősorban hölgyek részére készültek, hiszen a hagyományos női cipők sokkal jobban igénybe veszik a lábat, meg a gerincet, mint a férficipők.
A pult mögött középkorú hölgy ücsörög, aki éppen olvas - ennyire nincsenek délben vevők -, de az érkezésemet valahogy megérzi, és kedvesen köszön, úgyhogy a kiszolgálással sincs probléma.
Élelmiszereket ne keress, mert igazából nincsenek, viszont teákat bőven találsz, és táplálékkiegészítők is vannak, de amúgy nincs valami széles termékválaszték.
Teák közül filteres Herbária Patikája, illetve Naturland teakeverékek, illetve szálas Natúr és Fitodry teák kaphatók. A Natúr teákat zöldessárga zacskókba csomagolták, de meglehetősen kevés helyen találkoztam velük. Ehhez úgy látszik Nyíregyházára kellett jönnöm. :)
Az előbbi két fajta teát a leghátulra tették, míg a Natúr és Fitodry teákat előre helyzeték, a bejárattól jobbra.
A bejárattól balra láttam még a Sába intim termékcsalád tagjait, illetve D'Oliva termékeket is. Utóbbiakból sajnos nem kapható az összes, csak testápolókat és krémeket láttam.
Az eladói pulton felfedezek még táplálékkiegészítőket a Superwelltől, és a Pharma Nordtól. Utóbbiak a "Bio" előtagról fel lehet ismerni, és elsősorban vitamin-meg ásványianyag-tablettákat gyártanak.
A Superwell is vitaminokat gyárt elsősorban, de ők inkább keverékeket forgalmaznak. Mind a két márkából elég sokféle van, de ennyi az összes, amit láttam. Bónuszban lehet még kapni elöl pár fajta Prema márkájú lapos dobozos füstölőt is.
A bolt nyitvatartása igazodik a üzletsor nyitvartartási rendjéhez, vagyis hétfőtől szombatig este nyolcig, vasárnap pedig este hétig tart nyitva. Önálló internetes honlapjuk nincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése