2012. október 4., csütörtök

Varázslatfaktor: mindenféle ingyenes varázslat életed problémáinak a megoldásához

A közelmúltban találtam ezt az oldalt, amelynek az egyik tulajdonosa, Susi Diamond boszorkány, a Bosziplaza tulajdonosa.
Az oldal célja, hogy bevezesse az embereket a mágia világába, mindenféle ingyenes varázslatokon keresztül, amelyeknek a segítségével újra megteremtheted az életed, feltéve ha hiszel benne.
Mindenesetre mielőtt belefognál a varázslásba olvasd el az oldal többi menüpontját is, különösen az előkészületeket, mert csak úgy tudás és felkészülés nélkül nem sokat fog érni a varázslatod, ráadásul mindez veszélyes is lehet!
A varázslat ugyanis nem egy jó szórakozás, hanem egy nagyon is komoly dolog, amellyel nemcsak a magad életét változtatod meg, hanem a környezetedre is befolyást gyakorolsz, ezért nem mindegy, hogy mit akarsz elérni.
Itt a Varázslatfaktoron meglehetősen egyszerű varázslatok találhatók, amelyekhez a szükséges kellékeket viszonylag gyorsan be lehet szerezni, hiszen gyertyákat, füstölőket, illóolajokat viszonylag elég sok helyen kapni. A különböző gyógynövények beszerzése sem olyan bonyolult, mert gyógynövényboltokban hozzá tudsz ezekhez jutni teák formájában, illetve az élelmiszerboltokban fűszer formájában is kaphatók.
A szertartások sem bonyolultak, de fontos, hogy végezd el előttük a különböző előkészületeket, illetve képzeld el minél erőteljesebben az elérni kívánt állapotot, mert enélkül nem fog működni a varázslatod.
Ha esetleg van egy jól bevált varázslatod, akkor küldd el az oldal készítőinek, és meg fogják jelentetni. Ezenkívül a látogatók ingyen letölthetik Susi Diamond ingyenes e-könyvét, amely segít eligazodni a mágia szövevényes világában. Mindössze az e-mail címed és egy PDF olvasó kell a letöltéshez.
Nos készen állsz? Akkor nézd meg az oldalt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése