2012. december 6., csütörtök

Világvége helyett Földfelkelte

A világvége próféciák mindig is népszerűek voltak, és előszeretettel alkalmazták őket, mert ez az egyik eszköz, amivel kiválóan félelemben lehet tartani az embereket. A másik eszköz mondjuk sokkal hatékonyabb, ugyanis az embereket már évezredek óta megfosztják a valódi önmaguktól, és arra tanítják őket, hogy ők valójában értéktelen, bűnös lények, akik nem méltók a szeretetre. Sajnos, ezt az emberek mindmáig elhiszik, ezért nagyon könnyű őket mindenfélével megvezetni, például ezekkel a világvége elméletekkel is.
A legújabb elmélet 2012. 12. 21-ére teszi a világvégét, mert a maja naptárban ez az utolsó nap, márperdig a maják előtte nagyon sok évig vezették, ami azért érdekes, mert ez a népcsoport már réges rég kihalt.
Ehhez jön még az is, hogy a Föld ekkor lép be a nullsíkba, ami miatt 3 napos sötétség lesz a bolygón. Mindezt egy weboldalon olvastam, és állítólag egy médium kapta ezt üzenetben, valamilyen magasabb rezgésű entitástól, de ezt a weboldalt ne keresd, mert eltüntették.
Valójában ez a világvége prófécia egy hatalmas félreértésen alapul, ugyanis a maja naptár vége nem azt jelenti, hogy kipusztul az emberi élet a Földön, hanem épp ellenkezőleg: egy hatalmas korszakváltás előtt állunk, ami eddig korábban nem létezett. Végül is bizonyos értelemben véve valóban megszűnik az emberi faj, de ez nem fizikai halált jelent, hanem szellemi megújulást és gyökeres változást.
Mindez azt jelenti, hogy az emberek rezgésszáma megnő, ami azzal jár, hogy a korábbi félelmek, szorongások, alkalmatlanság-érzések eltűnnek, és az emberek többé már nem hagyják megvezetni magukat. Mindez persze nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni, hanem lassan, de biztosan.
Ezt a dimenzióváltást nevezi Pozsgai Nikoletta kineziológus Földfelkeltének, ami az emberiség tudatra ébredését jelképezi. Mindez egy nagyon pozitív hozzáállás ehhez a dátumhoz, és az eljövendő korszakhoz, ami azért nagyon fontos, mert rajtad is áll, hogy milyen lesz az emberiség jövője, ugyanis ha a rezgésszinted magas, és tudsz örülni az életnek, akkor azt megérzik és átveszik a többiek is, akik tovább adják az ő környezetüknek, és így tovább. Negatív rezgések esetén ugyanez van. Nem mindegy tehát, hogy mit sugárzol ki magadból.
A magas rezgésszám erősítésében és megtartásában segíthet neked a Földfelkelte oldala, amelyen Pozsgai Nikoletta írásait olvashatod. Róla annyit kell tudni, hogy kineziológusként segíthet a különböző blokkjaid feloldásában, de egyébként az ezotéria szinte mindegyik ágában kipróbálta magát már, úgyhogy ezen az oldalon horoszkópelemzést, illetve egyéb spirituális írásokat is olvashatsz tőle.
Ha esetleg beteg vagy, és tanácsot kérnél tőle, avagy szeretnél kineziológiát tanulni, akkor ezen az oldalon vedd fel Nikollal a kapcsolatot. A kezelések Budapest VII. kerületben és Telkiben folynak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése