2012. május 24., csütörtök

Agykontroll sikerek fóruma - írd meg te is a sikeredet!

Az Agykontroll egy világszerte ismert önfejlesztő módszer, amelyet a rádióműszerész José Silva fejlesztett ki, aki csak azt szerette volna elérni, hogy a gyermekei jobban tanuljanak. Ehhez képest ma milliók használják a módszerét, és nemcsak a tanulmányi eredményeik javítására, hanem gyógyításra, elveszett tárgyak keresésére, meditálásra, illetve emberi kapcsolatok javítására, konfliktuskezelésre. 
Az Agykontroll már hazánkban is régóta elérhető, miután Dr. Domján László orvos a fivérével, a nyelvtanár Gáborral elkezdték tanítani. 
Az alaptanfolyamot, illetve a ráépülő ultra tanfolyamot azóta nagyon sokan elvégezték már, illetve használják is az ott tanultakat, amelyek nagyon sok ember életét gyökeresen megváltoztatták. Az Agykontroll sikerekről ugyanis külön könyvet adott ki az Agykontroll Kiadó, amelynek a történeteit Dr. Domján László szerkesztette.
Ha esetleg nem tudtad megszerezni a könyvet, akkor sincs semmi gond, mert létezik direkt egy külön fórum az Agykontroll sikerek számára, ahová te is megírhatod a saját történeted, illetve olvashatod másokét, természetesen ingyen!
A könnyebb áttekinthetőség érdekében többféle kategória közül választhatsz, pl. egészség, anyagiak, életmód, tanulmányok, párkapcsolat, illetve egyéb, ami azért jó, mert lehet, hogy téged csak egy bizonyos terület sikerei érdekelnek.
Ahhoz, hogy megjelentesd a saját történetedet, nem kell külön regisztrálnod, sőt a nevedet, meg az e-mail címedet sem kötelező megadnod, mert az egész folyamat teljesen anonim. Az összes sikertörténet a főoldalon jelenik meg, tehát ezt mindenki látja.
A fórum használathoz viszont már regisztrálnod kell, de az is díjmentes. Maga a fórum egyébként nem túl nagy, de Agykontroll  témában itt bármikor segítséget kérhetsz közös programozásokhoz.
Viszont ez még nem minden! Az oldalon ugyanis ingyenes meditációk is vannak, továbbá felsorolja az éppen aktuális évben induló Agykontroll tanfolyamokat, illetve az Agykontroll Klubok elérhetőségeit.
Utóbbiak csekély belépődíj ellenében működnek, mert a terem bérleti díját fizetni kell. Cserébe viszont összejöhetsz hasonló érdeklődésű emberekkel, ahol különböző programok várnak.
Van az oldalnak egy extra szolgáltatása is, méghozzá ingyenesen letölthető az Elixír Magazinban rendszeresen megjelenő Alfajárók rovat is, amelyhez dr. Domján László az engedélyt megadta, tehát teljesen legális letöltésről van szó.
Csak az archív Alfajárók cikkeket tudod letölteni, a mostaniakat nem, ráadásul a régi cikkekből a programok leírását kiszedték, tehát csak a sikerek olvashatók bennük. Mindenesetre ez is nagyon jó.
Én pedig sok sikert kívánok az Agykontroll tanfolyamhoz, illetve a módszer használatához.

Kapcsolódó bejegyzések:

Videó: Mire jó az Agykontroll? - beszélgetés Dr. Domján Lászlóval
José Silva-Philip Miele: Agykontroll - alapkönyv a módszerről, amely döbbenetes módon változtathatja meg az életed
José Silva-Robert B. Stone: Agykontroll mesterfokon - a módszer használata az üzleti életben
Helene Hadsell: Nyerhetsz! - a hölgy, aki minden nyereményjátékot megnyert, amin csak részt vett. Vajon mi lehet a titka?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése