2011. október 27., csütörtök

Ingyenes tarotjóslás többféle kirakással

Itt az oldalon többféle ingyenes tarotjóslást mutattam  már be nektek, de ezeknél egyszerre egy, illetve maximum három lapot húzhattál egyszerre. Persze ezek a jóslási technikák is választ adhatnak a kérdéseidre, de az igazi tarotjóslás jóval többet tud ennél. A kártyákat ugyanis meglehetősen sokféleképpen lehet kirakni, amelyek között vannak könnyebben és nehezebben értelmezhető formák is. Bizonyos kirakások csak speciális kérdéscsoportok esetén használhatók, pl. párkapcsolatról, vagy anyagi helyzetről szóló kirakások. A tarot legismertebb kirakási formája, a Kelta Kereszt viszont mindenféle kérdésre választ tud adni, viszont kezdők számára nem éppen a legideálisabb, mert egyszerre több lapot kell értelmezni.
Az Önmegvalósítás.hu oldalán található kártyajóslások között többféle kirakási formát is kipróbálhatsz ingyen, attól függően, hogy mire szeretnél választ kapni: párkapcsolat, anyagi helyzet, emberi kapcsolatok, éves jóslás, de használhatod az előbb említett Kelta Keresztet is. Megtalálhatod itt a többi jósdában már megismert egy-és háromlapos jóslásokat is. A kártyajóslás minden esetben Crowley Tarot-ból történik.
Ha rákattintasz a téged érdeklő kirakási formára, egy kétfelé osztott képernyőt találsz: bal oldalon mutatja az egyes helyen álló lapok jelentését, jobb oldalon pedig meg fog jelenni a jóslatod, ha a mutasd gombra kattintasz. A lapok jelentéséhez kattints rájuk, ekkor a bal oldalon meg fog jelenni kinagyítva az adott kártyalap a jelentésével együtt. Ha a vissza gombra kattintasz, akkor a jósda főoldalára jutsz vissza.
Egy eléggé részletes jóslatot fogsz kapni minden egyes kártyalap esetében, amely meditációs javaslatot és megerősítéseket is tartalmaz. Mindegyik kártyalap jelentésénél feltüntették az asztrológiai összefüggéseket is.
A kirakási minták Hajó Banzhaf könyvéből valók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése