2011. október 7., péntek

Ingyenes angyaliskola a Női Portálon! - kapcsolatfelvétel és meditáció az angyalokkal

Az angyalokat több évezred óta ismerjük a vallásoknak köszönhetően. A Bibliában és a különböző szentképeken az angyalok mindössze csak statisztaként vannak jelen, viszont a legfőbb erő Istennél és Jézusnál van. Valójában az angyalok egyáltalán nem statiszták, sőt! Elképesztően nagy erejű, korlátlan lények ők, akik egyszerre több helyen is meg tudnak jelenni és segíteni.
Szerencsére manapság egyre többen hisznek az angyalok jelenlétében, amit az is mutat, hogy az ezoterikus boltokban egyre több angyalokkal kapcsolatos könyv, illetve jóskártya jelenik meg, amelyek segítik az angyalokkal történő kapcsolatfelvételt.
A Női Portál Angyaliskolájában lényegében ugyanarról van szó, mint amit ezekben az angyalos könyvekben írnak, csak éppen ez ingyenes, szóval ha éppen nincs pénzed ezekre a kiadványokra érdemes idejönnöd.
A régebbi írásokat az archívumban találod, jómagam is ezt linkeltem be, nem véletlenül.
Az Angyaliskola megmutatja, hogyan idézd meg az angyalokat, mi a különbség az őrangyal, az arkangyalok és a sima angyalok között, bemutatja az angyali hierarchiát, továbbá különböző angyalokkal kapcsolatos meditációkat is ismertet. Eközben megismered az angyalok neveit is, illetve azt, hogy milyen feladatot lát el.
Azért érdemes ide benézned, mert a többi női magazinhoz képest meglehetősen színvonalasak az ezoterikus cikkek, illetve az Angyaliskola, ami azért óriási dolog. Érdemes a jósdát is kipróbálni, ha már erre jársz, mert ott is találsz angyali jóslásokat, többek között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése