2012. május 10., csütörtök

Esoguru: sokféle ezoterikus előadás élőben és felvételről!

Az Esoguru egy olyan többnyelvű oldal, amelyen sokféle ezoterikus előadást nézhetsz meg interneten keresztül anélkül, hogy ki kellene mozdulnod otthonról. Sajnos, a legtöbb előadás fizetős, bár vannak ingyenesek is, de ezekből meglehetősen kevés van.
Fizetni többféle módon lehet: banki átutalással, Paypal-on keresztül, SMS-ben, úgyhogy van választási lehetőséged.
Az élő előadások esetében van chat ablak is, amelyen keresztül hozzá tudsz szólni az előadáshoz, és kérdezhetsz is az előadótól, tehát egy interaktív folyamatról van szó.
Ha viszont felvételről készült az előadás, akkor erre nincs lehetőség.
Minden előadásnál feltüntették a lejátszási időt is, tehát előre tudhatod, hogy mennyi ideig fog tartani a program. Általában ez nem sok, mindössze pár perc.
Az oldal használata regisztrációköteles, de ez ingyen van, mindössze akkor kell fizetned, ha egy előadást meg akarsz nézni, tehát nincs havidíj, mert ez nem tévécsatorna.
A regisztrációnál megadhatod azt is, hogy kérsz-e értesítést, ha új műsor kerül fel, illetve kérhetsz egy napi bölcsességet is.
Amiért megéri ide jönni az az, hogy olyan világhírű előadókkal találkozhatsz, mint pl. Dan Millman, Jane Goodall, Dr. Judith Orloff, Wayne W. Dyer, Eckhart Tolle, Eric Pearl, Ram Dass, Lee Carroll (Kryon elsőszámú közvetítője), a Dalai Láma, Drunvalo Melchizedek és dr. Masaru Emoto.
Magyar előadók is vannak, őket dr. László Ervin, dr. Domján László és Aradi Lajos képviselik.
Nézd meg máris az oldalt , ha felkeltettem az érdeklődésedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése