2012. május 17., csütörtök

Thesecret.hu - közösségi oldal és fórum a Vonzás Törvényéről

Ha ezt a bejegyzést böngészed, akkor biztosan olvastad már Rhonda Byrne: A Titok című könyvét - lehet, hogy Az Erőt is -, és most érdekel, mi is ez az oldal.
Miután a könyv emberek milliói előtt tette közismertté az ősi törvényt, nagyon sok ember fellelkesült, hiszen a könyv a szabadság, meg a jólét ígéretét hozta el számukra a gondolataik megváltoztatásával.
Mindez nagyon egyszerűnek tűnik, de sok embernek mégsem sikerül egyről a kettőre jutni, ráadásul minden embernek egyedi a problémája, amit nem lehet beskatulyázni, klisék között tartani.
Szóval ezek után nem csoda, hogy rengeteg embernek akadnak kérdései, kételyei a témával kapcsolatban, ezért világszerte kialakult az igény a Titokkal és a Vonzás Törvényével kapcsolatos fórumokra, klubokra, részben a kinti világban, részben pedig itt az interneten.
Hazánkban a legismertebb ilyen weboldal a Thesecret.hu ,amely fórummal, bloggal és programajánlóval áll a felhasználók rendelkezésére.
A fórumban a településekhez kapcsolódó Secret klubokról is felvilágosítást kaphatsz, ahol a megyeszékhelyeken zajló eseményeket, programokat beszélik meg a tagok. Ugyancsak önálló topikot kaptak a sikertörténetek, a Mosolyogj Magyarország Mozgalom, továbbá a Kyosaki-féle Gazdagpapa című könyvhöz, a Mennyei Próféciához és a Kassai Csilla-féle Ötről hatra módszerhez kapcsolódó témák. Ezeken belül különböző altopikok segítik a tájékozódást.
A Naplók rovatban az oldal felhasználóinak a bejegyzéseit olvashatod, sőt te is küldhetsz be posztot, de csak ha regisztrált felhasználó vagy az oldalon. Ugyanez érvényes a fórumra is: vendégként csak a többiek írásait láthatod, de hozzászólni és témát nyitni nem tudsz. A naplók különböző motiváló idézeteket, illetve történeteket rejtenek, amelyek csak megerősítenek téged a céljaid felé vezető úton.
Az eseménynaptárban mindig az aktuális havi programokat találhatod meg, amelyekről bővebb részleteket is megtudhatsz, csak kattints a program nevére. Többnyire fővárosi programokról van szó, ami az ország másik végében élőknek rendkívül rossz hír.
Az oldalon könyvajánló is működik, amely egy egész hosszú listát tartalmaz. A felsorolt könyvek többségét meg is tudod rendelni innét egy kattintással.
Szóval, ha érdekel a fórum, akkor nézd meg itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése