2013. augusztus 18., vasárnap

Boltmustra: Herbária Kecskemét Talfája u. a Tesco-ban

Hadd szögezzem le, hogy a Budai úti Tesco áruházról van szó, ami a Pest felé tartó úton van, kinn a városból. Elég kemény túra, ha gyalog akarsz menni, úgyhogy szállj buszra: vagy a 10-es, vagy a Tesco-s járatra, bár egyik sem jár túl sűrűn, viszont azért mégiscsak kényelmesebb.
A hely közvetlenül a bejárat mellett található. Elég nagy területű, ezért kétfős személyzet van. Közülük az egyik középkorú hölgy nagyon szolgálatkész, aki odajön hozzám, és kérdi, hogy segíthet-e valamiben, szóval a kiszolgálás remek.
A bolt elején sokféle gyógypapucsot-és a cipőt láthatsz, leginkább a Scholltól és a Dr. Batztól, de a Berkemanntól és a Stadfortól is található pár fajta. Külön jó hír, hogy az üzletben a gyerekekre is gondoltak, mert az ő részükre is kaphatók ilyen cipők a Siestától egy külön állványon.
Úgy vettem észre, hogy a helyen leginkább az élelmiszerek és a táplálékkiegészítők választéka a dominánsabb, bár azért kozmetikai termékek is vannak a pulton, illetve mögötte.
Az élelmiszerek közül én magvakat, liszteket (amaránt, szezámmag, tökmag, kókusz, hajdina, rizs, kukorica, tönköly, zab, rozs), olajokat, pástétomokat, természetes édesítőszereket (eritritol, stevia, nyírfacukor, gyümölcscukor), illetve diétás élelmiszereket láttam.
Utóbbiaknak kétféle profilja van: diabetikus és gluténmentes, ami kifejezetten lisztérzékenyek számára készült.
Cukrosoknak többféle diabetikus süti, Diabestar liszt, míg a lisztérzékenyeknek gluténmentes liszt, kenyérpor, többféle Barbara süti, sós rágcsálnivalók, sokféle Cornito és Pasta d'Oro tészta, illetve a Mester Család termékei (pizzapor, zsemlemorzsa, pudingpor) áll a rendelkezésére. Szóval ha lisztérzékeny vagy, akkor érdemes itt vásárolnod.
A teákat a kassza mögötti polcokon helyezték el, tehát csak kiszolgálással vásárolhatók meg. Leginkább filteres Herbária Patikája, Pannonhalmi és kínai teák kaphatók, de a filteres és darabos gyümölcsteák is vannak a Herbária Patikájától, igaz nem túl széles választékban.
Italok közül még Oximix, Hunyadi, Mira és Salvus vizeket, továbbá a kasszánál egy külön állványon Dr. Steinberger ivóleveket kapni. 
Kozmetikai termékek közül többféle babafürdető, Varga és Dr. Immun samponok, D'Oliva termékek (tusfürdők, napvédő termékek) kaphatók. Utóbbiakat a pulton helyezték el a kassza mellett. A pulton még elég sokféle Aromax illóolajat is látni.
Bónuszként a hölgyek tudnak itt sokféle női táska és bizsu közül is válogatni, amelyek vagy a pult mögött, vagy pedig oda bezárva találhatóak.
A hely hétfőtől szombatig este nyolcig, vasárnap pedig este hétig tart nyitva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése