2013. augusztus 25., vasárnap

Boltmustra: Herbária Szeged Rókusi krt. a Tescoban

A Tesco üzletsoron található ez a közepes méretű, amelyet a bolt elejére kirakott sokféle gyógypapucsról-és cipőről biztosan megismerni. A helyen a következő márkák kaphatók ezekből: Rollstep, Scholl, Berkemann, Dr. Batz. A Rollsteptől papucsok is vannak. A papucsokat és a cipőket főként állványokra helyezték el, kivéve a Berkemann termékeket, mert azokat a bejárattól balra levők polcokra tették a bolt elejére. A cipős állványok mögött van egy másik állvány is, amelyen talpbetétek találhatók, de ezeknek a többsége ún. kényelmi talpbetét többnyire női cipőkhöz.
A helyen főként élelmiszerek, teák és táplálékkiegészítők kaphatók, kozmetikumok már kevésbé, de azért Dr, Immun sampont és balzsamot, D'Oliva arckrémeket, Dr Kelen anticellulit gélt, Lacalut, Homeodent, Parodontax gyógyfogkrémeket azért lehet itt venni. Ezek a termékek egyébként a bolt leghátuljában találhatók.
Az élelmiszereket, illetve a szálas Herbária Patikája gyógyteákat a bejárattól jobbra helyezték el.
Mint említettem az élelmiszerekből sokféle van például lekvárok, magvak, bio ketchup és majonéz, lisztek (tönköly, durum, rozs, köles, hajdina, kókusz), olajok (barackmag, búzacsíra, kukoricacsíra, mák, máriatövis), továbbá diétás élelmiszerek.
Ez utóbbiak közül kapható diabetikus és gluténmentes élelmiszerek, de olyan széles választék nincs belőlük. A cukorbetegek Dia-Wellness lisztet és pár fajta sütiport, míg a lisztérzékenyek Barbara lisztet, pár fajta Cornito tésztát, illetve zsemlemorzsát tudnak itt vásárolni. Leghátul van egy kis hűtő, amelyben pálma-és kókuszzsír található.A hűtő környékén Oximix vizek is vannak.
A bejárattól balra csaknem végig teák találhatók, leginkább a Herbária Patikájától filteres változatban, de kínai teából is elég sokféle van, a filteres Naturland és Mecsek teákból viszont gyenge a választék. Ezenkívül kapható még filteres Joshi Bharat lúgosító, rooibos és szálas maté tea is.
Hátul a pult mögött találhatók a táplálékkiegészítők, amelyek közül én Bálint-cseppeket, Dr Chen termékeket, és a Zöldvér Program lúgosító készítményeit láttam, de vitaminok is vannak azért bőven.
A pulton darabos gyümölcsteák, nassolnivalók, illetve akciós táplálékkiegészítők láthatók, míg a pult alatt kis fonott kosárban lapos dobozos Prema füstölők találhatók.
A hely hétfőtől szombatig este nyolcig, míg vasárnap este hétig tart nyitva. Bővebb információ a franchise központi honlapján található. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése