2013. szeptember 14., szombat

Boltmustra: Angyalkéz Egészségbolt Budapest IX. Angyal u.

A hely elég közel van az 51-es villamos Mester utcai végállomásához, illetve a Nagykörúthoz, ugyanakkor mégis nagyon csendes helyen található az egyik bérház földszintjén. Ebből következik, hogy viszonylag könnyen megközelíthető helyen található. Ennek ellenére mégis tök üres a bolt, pedig a délutáni csúcsban látogatok el oda. A kiszolgálás elég barátságos, mert a fiatal eladónő köszön, illetve a segítségét is felajánlja.
A hely elsősorban élelmiszereket, illetve teákat árul, de ezekből sincs olyan hú, de széles választék.
Jó, mondjuk láttam Dr. Hauschka kozmetikumokból pár fajtát a kassza mögött, illetve táplálékkiegészítőket, de nem láttam jól, hogy milyen fajták vannak pontosan, de a lényeg az étel és az ital.
A bejárattól balra helyeték el a teákat, amelyek közül a vezető márka a Neuner's, mert ebből van a legszélesebb választék. Kizárólag filteres gyógyteákat árusítanak itt tőlük. Ezenkívül kapható még Herbária Patikája és Herbatrend szálas és filteres változatban egyaránt, de ezekből már nagyon gyenge a választék.
A teák mellett helyezték el az öko tisztítószereket (mosószóda, folyékony mosószer, öblítő) is.
A bejárattól jobbra helyezték el az élelmiszereket, például liszteket (tönköly, zab, mandula, kókusz), olajokat (mák, szezám, tökmag, lenmag, kendermag), magvakat, tasakos fűszereket, többféle növényi krémet, illetve pástétomot. A kókusz-és rizsitalok is itt találhatók.
Leghátul van egy hűtő, amelyben  Bio Berta ivólevek, kókusz-és pálmazsír található. A hűtő melletti polcon elég sokféle Dr. Steinberger ivólé foglal helyet.
A hely hétköznaponként délután hatig, szombatonként délután egyig tart nyitva. Önálló weboldaluk nincs, viszont egy Facebook oldalt találtam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése