2013. szeptember 14., szombat

Boltmustra: Herbária Budapest IX. Mester u. 9.

Nem is olyan régen nyílt meg ez az üzlet a Mester utca elején, a Liliom utcai kereszteződéshez és az 51-es villamos végállomásához közel. Mondjuk a körút és a Boráros tér sincs messze ide, tehát jöhetsz a 4-6-ossal is, illetve Erzsébetről és Csepelről is.
A hely nem túl nagy, viszont a fekete hajú eladónő kifejezetten barátságos, továbbá a Herbária üzletláncra jellemző termékek (pl. gyógypapucsok, Dr. Steinberger ivólevek, Herbária Patikája termékek) nagy részét megtalálhatod itt is.
Igazából a hely főként teákat, kozmetikumokat és táplálékkiegészítőket árul, de vannak élelmiszerek is. Mondjuk igazából egyikből sincs olyan fú, de nagy választék, talán a teákat kivéve.
Amúgy a gyógypapucs-választék sem rossz, mert elég sokfélét kapni a Dr. Batztól, sőt gyógycipők is vannak! Ezeket a bolt elején találhatod meg, a bejárattól balra egy külön állványon. Ugyanennek az állványnak a másik oldalán vannak a talpbetétek.
Az cipős állvány mögötti polcokra helyezték el a teákat és a kozmetikumokat. A teamárkák közül vezet a Herbária Patikája, amely mindenféle formában megtalálható az üzletben, vagyis van filteres és darabos gyümölcstea, illetve filteres és szálas gyógytea is tőlük dögivel. Gyümölcsteák közül még kapható sokféle Happy, illetve pár fajta Mecsek is, mindketten filteresek. Még a Pannonhalmi teakeverékek közül is elég sokféle van itt az üzletben. Az egzotikusabb fajták közül pedig vásárolhatsz itt zöld, rooibos és maté teákat, illetve a Yogi fűszeres ázsiai teakeverékeit, bár ez utóbbiból nincs valami sokféle. Pár fajta baba-mama teát is láttam.
Kozmetikumok közül én Herbline ayurvédikus arc-és szemránckrémeket, pár fajta Dr. Kelen napvédő terméket, Varga, Dr. Immun, Tulasi, bojtorján-és csalánsamponokat, cserszömörcés szájvizet, lábápoló termékeket és elég sokféle Herbária Patikája gyógykenőcsöt láttam.
A bejárattól jobbra helyezték el a vizeket és az élelmiszereket, illetve külön polcon a Dr. Steinberger ivóleveket, amikből elég sokféle van. Vizek közül én csak Oximixet láttam, amelyek a padlón találhatók nagy kiszerelésben.
Élelmiszerek közül lisztek (tönköly, zab, zabpehely, kukorica, rizs, Graham, Diabestar diabetikus), olajok (kukoricacsíra, kendermag, lenmag, tökmag, szőlőmag), magvak, illetve lekvárok kaphatók.
A kassza mögé helyezték el a táplálékkiegészítőket, úgyhogy ezeket kérned kell az eladótól.
A hely hétköznaponként délután hatig, míg szombatonként délután egyig tart nyitva. Bővebb információt a termékekről, illetve az aktuális akciókról a franchise központi honlapján találsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése