2013. szeptember 21., szombat

Boltmustra: Herbária Budapest II. Margit krt. 42.

A hely a Mechwart liget közelében található a körúton, ott is kell leszállni a villamosról, de a Mammut és a Margit híd sincs messze, szóval pont ideális helyen van. Ennek megfelelően a bolt forgalma is elég nagy, úgyhogy a középkorú, szemüveges eladónőnek még köszönni sem jut ideje, mert éppen vevőt szolgál ki.
Ha már kiszolgálás: a hely jó része nem önkiszolgáló, hanem kérni kell az árut a személyzettől, kivéve a Stadfor cipőket/papucsokat, a Prego papucsokat, a pulton található kézzel készített szappanokat, a füstölőket, a pult melletti állványon található filteres fekete, illetve darabos gyümölcsteákat, de a vevők által hozzáférhetők még a magvak, a szörpök, a lekvárok, na meg az olajok (mák, tökmag, kendermag, lenmag) is.
A bejárattól balra található az elég sokféle szálas Herbária Patikája gyógytea, illetve a táplálékkiegészítők egy része (Interherb, Dr. Chen), illetve a Biomed gyógykenőcsök, továbbá lábápolószerek is.
A bejárattal szemben hátul a pult mögött találhatóak a filteres Herbária Patikája gyógyteák, de itt vannak a lúgosító hatású táplálékkiegészítők és a Bálint-cseppek is.
A bejárattól jobbra találhatók a már fentebb említett élelmiszerek, a Salvus gyógyvíz, na meg a pár fajta filteres Naturland és Mecsek gyógytea, de vannak filteres Herbária Patikája és Happy gyümölcsteák is.
A hely hétköznaponként este hétig, szombatonként délutánonként kettőig tart nyitva. Önálló honlapja nincs, de a meglevő akciókról a franchise központi honlapján részletesebben lehet tájékozódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése