2013. november 22., péntek

Boltmustra: Holdbolt természetes kozmetikumok boltja Budapest XI. Szabolcska M. u. 5.

Ezen a helyen kizárólag bio-illetve természetes alapanyagú kozmetikumokat tudsz csak vásárolni. Ha bio-és reformélelmiszerekre vágysz, akkor a szomszédos Nap-Ra bioboltba menj. Az utca a Fehérvári úti Újbudai Egészségcentrummal szemben található.
Egy elég nagy üzlethelyiségről van szó, amelybe lépcsőkön keresztül lehet lemenni. Az eladónő egy középkorú, vörö hajú hölgy, aki elég barátságos. Vannak érdeklődők is a boltban, de nem túl sokan.
A bejárattól jobbra egy külön polcon találhatók a hennás hajfestékek és színezők elég sokféle, de ugyanitt találhatók a Tulasi samponok is elég sokféle.
Velük szemben a kasszánál egy külön polcon Dr. Organic termékek, például gránátalmás, levendulás és mézes sampon, tengeri sós készítmények, de vannak testápolók is.
A bejárattól balra találhatók az öko tisztítószerek, amelyekből csaknem mindenfélét megtalálhatsz itt, például Ecover, Sonett, Almacabio termékeket. Mellettük sokféle fogkrém, például Logona, Lavera, stb. A Faith In Nature és Farfalla samponok is itt találhatók.Utóbbiakból eléggé sokféle van.
A bejárattal szemben hátul a pultnál dekorkozmetikai termékek, magyarul sminkek találhatók, főleg a Santétól, de Dr. Hauschka termékek is vannak bőven. Utóbbiak már a pult mögött találhatók.
A hely hétköznaponként délután hatig, szombatonként pedig délután egyig tart nyitva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése