2013. november 2., szombat

Boltmustra:Feng Shui Suvenir ajándékbolt Debrecen Bajcsy-Zsilinszky u. 2.

A hely a Nagytemplomhoz és a Piac utca sarkához van nagyon közel. Az az érdekes benne, hogy meglehetősen sok érdeklődő keresi fel ezt a pici üzletet még szombat délelőtt is, ami azért óriási dolog. Jó, mondjuk elég forgalmas helyszínhez van közel, de van olyan üzlet, amit ez sem ment meg. Talán emiatt a sok érdeklődő miatt néz engem levegőnek a középkorú eladónő, nem tudom. Mindenesetre a hely jónak tűnik.
Annak ellenére, hogy a névben szerepel a feng shui szócska, olyan rettentően óriási választékot ne várj ilyen kellékekből. Mondjuk az üzlet mennyezetéről különböző szélcsengők lógnak le, illetve a bolt hátuljában  egy külön polcon sokféle feng shui szobrot (pl. oroszlán, főnix, teknős, kacsapár több méretben is) találhatsz, de a hely sokkal inkább ezoterikus-és ajándékbolt, mint feng shui szaküzlet.
Akárcsak a legtöbb ezoterikus jellegű üzletben, úgy itt is vásárolhatsz füstölőket (sokféle Hem), amuletteket, illóolajokat (sokféle van 400 forint per darab áron), angyalszobrokat (sokféle van ezekből is).
A füstölőket és amuletteket a bejárattól jobbra helyezték el, míg az illóolajokat és az angyalszobrokat a bolt leghátsó részén találod. Az illóolajok ráadásul külön polcot kaptak.
Az ajándéktárgyak a bejárattól balra találhatók, például sokféle bizsu lán és karkötő is kapható, aminek a hölgyek biztosan nagyon fognak örülni. Külön polcon találsz még sokféle állatos szobrot is, de ezek már nem feng shui tárgyak. A falakon még többféle egzotikus eredetű maszkot is találsz.
A hely hétköznaponként délután hatig, szombatonként pedig délután egyig tart nyitva. Önálló honlapjukat nem találtam a neten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése