2013. november 16., szombat

Boltmustra: Kőország ásványbolt Budapest V. Arany J. u. 16.


A hely az utca Dunához közelebbi részén található a Szabadság térhez nagyon közel, egy öreg, jól kivilágított bérház udvarában. Van két pici kirakat is, amelyeket remekül kivilágítottak, hogy a leendő vásárló jól lássa a kínálatot, vagy legalábbis egy részét. Az üzlethelyiség meglehetősen kicsi, úgyhogy nagyobb táskával, babakocsival, stb. nem érdemes menni, mert nem férsz el. Az eladónő nagyon kedves, barátságos, nem bánja, ha csak szemlélődöm, és nem veszek semmit.
A kínálatról érdemes tudnod, hogy elsősorban marokköveket és nyers ásványokat árul a bolt, illetve az ezekből készült ajándéktárgyakat (pl. állatfigurák, kristálygömbök, masszázspálcák). Ásványékszerek már kevésbé vannak, bár a fülbeválók választéka elég széles, láncok és karkötők viszont már kevésbé vannak, medálok pedig egyáltalán nincsenek.
A marokköveket az üzlet bármelyik részében megtalálhatod: tehát jobbra is, balra is, illetve leghátul is. Ezek eléggé kis méretűek, és többnyire eléggé olcsók is. Ha ásványritkaságok érdekelnek, akkor is érdemes ide ellátogatnod, mert a marokkövek között biztosan találsz megfelelőt.
A marokköveknél jól láthatóan kiírták a nevüket, az árukat és a származási helyüket is. A nyers ásványok és a fülbevalók a bejárattól balra találhatók, bár ez utóbbiakból az eladói pultba bezárva is találsz pár fajtát. A fülbevalók is elég olcsók, hisze már 450 Ft-tól kaphatók, de a drágábbak ennek a tízszeresét is érhetik.
A bejárattól jobbra a marokköveken kívül sokféle állatfigura, illetve kristálygömb található, mondjuk ez utóbbiak már hátrébb vannak.
Az áru nagy részét egy üveges szekrénybe zárták, kivéve a legalsó polcokon találhatókat, amelyek szabadon vannak, csak éppen mélyen le kell értük hajolni.
A helyközepén található a pult ahol pár fajta nyaklánc és karkötő is helyet kapott.
A hely csak hétköznapokon tart nyitva délután hatig. Ha nem vagy pesti, illetve nem felel meg a nyitvatartási idő, az sem jelent gondot, ugyanis az üzlet honlapjáról vásárolhatsz online is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése