2011. november 5., szombat

Ingyen belehallgathatsz Kövi Szabolcs zenéibe a művész honlapján!

A veszprémi illetőségű fuvolaművészt az ezotéria kedvelőinek aligha kell bemutatni: évek óta készít meditációs zenéket, több lemezt is kiadott már, illetve koncertezik is. Eredetileg komolyzenésznek készült, mert gitárművész-tanár édesapja erre a pályára szánta, elvégezte az ehhez szükséges iskolákat, illetve játszottak együtt a családi zenekarban (az öccse csellózott). Ennek ellenére az érdeklődése a világzene felé fordult, amelynek komoly spirituális gyökerei vannak, így ő is öntudatlanul elkezdett ezoterikus-spirituális zenéket írni.
1993-tól kezdve készülnek ezek a meditatív zenés lemezek, amelyeket a művész ezoterikus világzenének nevez.
Ha még nem ismered ezeket a zenéket, akkor Kövi Szabolcs honlapján ingyenesen és legálisan bele tudsz hallgatni a dalokba, amelyeket úgy válogattak össze, hogy az összes lemezről tettek elérhetővé bizonyos dalokat.
Ha a honlapon egy kristálygömb jelenne meg, akkor kattints a belépés feliratra, majd bal oldalon láthatod a zenelejátszót. Folyamatos lejátszás nincs, tehát mindig kattints arra a zenére, amelyik érdekel.
Most pedig, ha még mindig itt vagy, mutatok egy videót is, amely a horvátországi Plitvicei-tavaknál készült, a háttérben pedig természetesen Kövi Szabolcs zenéje szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése