2011. november 18., péntek

Ingyenes számmisztikai elemzés tréning, továbbá spirituális tanítások Schilling Pétertől

A számmisztika ősi tudománya azon alapszik, hogy a Világegyetemben minden rezeg, tehát a betűknek és a számoknak is van egy sajátos rezgése. A számmisztika lényege, hogy a betűkhöz egy-egy számot rendel hozzá, amelyeket össze kell adni, majd a végösszegben szereplő két számot is össze kell adni, és ez a szám segít hozzá ahhoz, hogy jobban megismerd önmagad.
A számmisztikában azonban nemcsak egyféle számolási módszer létezik, hanem több is, pl. a neved mássalhangzóinak összeadásából keletkezett egyjegyű szám a személyiségtípusodat mutatja be, míg a neved magánhangzóinak egyjegyű összege a lélektípusodat mutatja meg. A teljes neved összegéből keletkezett egyjegyű szám csak a lehetőségét mutatja meg annak, hogy miképpen tudod kiteljesíteni önmagad az életben, azaz mihez van tehetséged, mi az amit a legjobban tudsz csinálni.
A számmisztika egyik legegyszerűbb számítás módszere az, hogy összeadod a születési dátumodban szereplő összes számot, az ebből keletkezett egyjegyű szám pedig az életfeladatodat mutatja meg. Nem véletlenül nevezik ezt a számot sorsszámnak.
Ha szeretnéd bővebben megismerni a számok jelentését, de nincs túlzottan sok időd számmisztikával foglalkozó könyveket olvasni, akkor ezt az ingyenes tréninget neked találták ki!
Ha regisztrálsz az oldalon, meg kell adnod a teljes nevedet, és a születési dátumodat is az e-mail címeden kívül, mert ezek alapján kapod meg az ingyenes elemzésedet.
Schilling Péter bemutatja röviden a számok jelentését is, illetve azt, hogy hogyan változtathatod meg a segítségükkel az életedet. Sajnos elég sok anyaga fizetős, de a hírlevelek olvasása alapján eldöntheted, hogy szimpatikus-e Schilling Úr stílusa avagy sem. Én személy szerint nem mindenben értek vele egyet a számmisztika kapcsán,de ez legyen az én problémám. (Ebben a videóban Schilling Péter elmondja, hogy mi a jelentősége a nevednek a számmisztikában)

Ha véget értek a számmisztikával kapcsolatos hírlevelek, Schilling Péter áttér a spiritualitással, párkapcsolattal, gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéskörökre is, miután ő több, mint egy egyszerű számmisztikus: Schilling Péter ugyanis az örömteli élet szakértőjének titulálja magát, amely meglehetősen széles témakört fed le.
Jelen pillanatban spirituális, illetve new age-dzsel kapcsolatos hírlevelek érkeznek a postaládámba, igaz én már jó két éve olvasom ezeket a hírleveleket.
Ha érdekel a korábbi hírlevelek tartalma, akkor a számmisztika blogon el tudod olvasni őket, ez alapján el tudod dönteni, hogy érdekel-e a téma, vagy sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése