2011. november 10., csütörtök

Ingyenes afrikai horoszkóp - ilyet még nem láttál!

Nálunk Európában háromféle asztrológiai rendszer népszerű: a hagyományos görög-egyiptomi eredetű, a kínai és a kelta fahoroszkóp, bár utóbbit azért kevesebben ismerik, mint az előző kettőt.
Sok népcsoport azonban kialakította a maga asztrológiáját, amelyet az ottani természeti viszonyok is nagyban befolyásoltak, miután az asztrológia természeti megfigyelésekből ered.
Az afrikai horoszkóp rendszere a többi kontinensen nem ismert annyira, ezért is olyan érdekes ez a cikk.
Itt is 12 jegy alapján következtetnek a személyiségre és a sorsra, csak éppen ezúttal nem az állatok és a növények alkotják a jegyeket (kivéve az oroszlán és az antilop jegyét), hanem a családtagok, pl. apa, anya, család, fiúgyermek, lánygyermek, nagybácsi, nagynéni. Ezenkívül még a boszorkány és a bőség is szerepel a jegyek között.
A részletes elemzéshez kattins ide , keresd ki a születési dátumodat, majd kattints a jegyre, ekkor kapni fogsz egy rövid elemzést magadról.
Bónuszként pedig engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljam az Észak-Afrikából származó sámán horoszkópjóslást is. Az európai asztrológiához hasonlóan itt is 12 ház van, ezekbe kerültek bele a tetragramok, amelyek segítségével a sámánok kapcsolatba léptek a föld szellemeivel. Régen ezeket az ábrákat a sivatag homokjába rajzolták bele, miután a papírt nem ismerték, és különben is a jóslatokat a föld szellemei közvetítették.
Kattints ide, ha szeretnéd kipróbálni a jóslást . A rendszer mindenféle kérdésre tud válaszolni, ezért tegyél fel egy kérdést, majd kattints a tovább gombra, végül pedig kattints az összes házra egyszer. Gördítsd le a csúszkát, hogy lásd a válaszokat, amelyekből 12 darab lesz összesen.

Kapcsolódó olvasnivalók:

Asztropatika: asztrológia könnyedén és érthetően - ingyenesen letölthető könyvekkel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése