2011. november 24., csütörtök

Ingyenes Jupiter horoszkóp, amely megmutatja a szerencsédet!

A különböző magazinokban található horoszkópok a Napjegy alapján készülnek, és a születési hónapokat veszik alapul, ebből jósolnak. Persze ezek a jóslatok inkább a kikapcsolódást szolgálják, szóval semmi komoly nincs bennük.
A "valódi" asztrológiában a Napjegy nem tölt be ekkora jelentőséget, mert csak szelet a tortából. Van még ugyanis rajta kívül egy pár bolygó a Naprendszerben, amelyeknek megvannak a maguk hozzárendelt feladatai.
Miután az asztrológia összetett tudomány, így minden összetevőnek több jelentése is van egyszerre.
A Jupiter bolygót az ókorban a nagy szerencse bolygójának titulálták, de ez valójában csak az egyik jelentése a Naprendszer legnagyobb bolygójának. 
A Jupiter azonban nemcsak ennyi tud, hanem azt is megmutatja, hogy a szülöttnek milyen intellektusa van, illetve milyen a filozófiai és vallási világnézete, hogyan áll ezekhez a dolgokhoz. Nem véletlen, hogy a zodiákus jegyei közül éppen a Nyilast uralja, a házak közül pedig a 9. ház tartozik hozzá.
Most te is nagyon egyszerűen kiszámolhatod a cikkben található kalkulátor segítségével, hogy a Jupiter nálad melyik jegyben áll, csak kattints ide 
A születésnapodon kívül, még a születési órát és percet is meg kell adnod, ekkor megkapod az eredményedet. A Jupiter egyébként meglehetősen lassú bolygó, 11,5 évente kerüli meg a Napot, ezért a horoszkópban is lassabban vált már jegyet, mint a Naphoz közelebbi bolygók. Ez azt jelenti, hogy a Jupiter képviselte tulajdonságok meglehetősen stabilak, nehezebb őket megváltoztatni.
Amúgy a kis kalkulátor pontosan számol, ugyanis leellenőriztem egy komplett horoszkópkiszámoló programmal is, és az eredmény mindkét helyen ugyanaz lett. :)

Kapcsolódó olvasnivalók:

Asztropatika: asztrológia könnydén és érthetően - ingyenesen letölthető könyvekkel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése