2013. január 6., vasárnap

Boltmustra: Borzaskata gyógynövény és lottózó Győr Nádor u. 23. Marcalvárosban

A hely a Szigethy A. út és a Gerence utcák metszéspontjának közelében található, és a Szigethyről lehet a legjobban megközelíteni. A marcalvárosi víztorony is egész közel van ide. A hely az egyik családi ház földszintjén található, és már messziről látni a jellegzetes zöld-sárga lottózó feliratot.
Az üzlethelyiség meglehetősen nagy, de ez azért van, mert lottózó is működik benne, ahol hétfőtől-szombatig vásárolhatsz és feladhatod totó-lottó és Kenó szelvényeidet. Helyben is ki tudod tölteni őket, mert van egy asztal az előtérben.
Mikor belépek a helyre, egy kellemes külsejű, barna hajú, középkorú hölgy fogad, aki kedvesen megkérdezi, hogy segíthet-e valamiben. Ámde ő hamarosan eltűnik és a helyét magas, kopaszodó, középkorú úr veszi át. A bolt tök üres, csak egy hölgy jön be lottószelvényt feladni. (Erről jut eszembe egy vicc: mi a különbség a házasság meg a lottó között? Hát, a lottónál még van némi esély...)
Akármilyen nagy is az üzlethelyiség, baromira szűkös a választék: főleg gyógyteák és táplálékkiegészítők vannak, de azokból sincs akkora választék.
A bejárattól jobbra vannak az élelmiszerek és italok, például magvak, nassolnivalók, folyékony rizs-, zab és szójaitalok, de az illóolajokat is itt helyezték el.
A bejárattól balra kerültek a táplálékkiegészítők és a gyógyteák egy része, míg a többi részük az eladói pult mögé hátulra.
Teák közül elsősorban filteres Herbária Patikájá és szálas Mama Gyógynövényei kaphatók, de van rooibos, szálas maté, filteres fehér és zöld tea is. Ugyanitt van pár fajta Biomed gyógykenőcs is mozgásszervi panaszokra és sebekre, gyulladásokra.
Táplálékkiegészítők közül kínai termékeket, illetve Superwell vitaminkeverékeket tudsz itt venni. Utóbbiakból az összes kapható. Főleg akkor gyere be, ha a fogyókúrás termékek érdekelnek, mert ezekből elég sokféle van.
A bolt hétköznaponként 17 óráig, szombatonként 15 óráig várja a vevőket. Vasárnap és hétfőn zárva. Van önálló honlapjuk is, de nem túl sok minden található rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése