2013. január 11., péntek

Horoszkópgyár: ingyenes horoszkópok mindenkinek. Elemzésekkel is.

Az oldal tulajdonosát, R. Kövér Balázst a nyomtatott Nők Lapjából szerintem sokan ismerhetitek már, miután ott kezdte az újságírói pályát. Aztán pár évvel ezelőtt megtanulta az asztrológiát is, és azóta már elemzéseket is készít általánosságban és személyesen is.
A régi és az új blog általános elemzésekkel foglalkozik, ami azt jelenti, hogy a horoszkópod szerint mire számíthatsz aznap, vagy az éppen aktuális héten.
A régi blogban nemcsak klasszikus horoszkópokról írt Balázs, hanem Hold-, diéta- és fürdőruha horoszkópokról is, sőt időnként különböző hírességek horoszkópjairól is beszámolt, de ez utóbbiból nem volt sok.
Azért beszélek erről, mert a blog nemrég átköltözött a Nők Lapja Café blogjára, a Caféblogra, tehát az újabb bejegyzések már ott íródnak egy ideje. Cserébe a régi blog nem szűnt meg, tehát a régebbi bejegyzéseket ott tudod olvasni.
Egyelőre a Café blogon csak napi fényszögelemzéseket jelentet meg a szerző, amelyek nem mindegyik születési jegyre hatnak egyformán, de ezeket a bejegyzés aljában Balázs feltünteti.
Említettem, hogy Balázs készít személyes horoszkópot is, amelynek a részleteiről a régi blogon érdeklődhetsz. Nemcsak személyes horoszkópelemzést vállal a szerző, hanem szinasztriát, gyerekhoroszkóp-készítést is, továbbá kérdőasztrológiával is foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése