2013. január 24., csütörtök

Mars horoszkóp - megmutatja az akaraterődet és a szexualitásodat!

A különböző magazinokban olvasható horoszkópok elsősorban a Nap állása alapján készültek, a többi bolygóval már nem foglalkoznak, pedig fontosak lennének. Mondjuk ezek a cikkek inkább szórakoztatnak, az asztrológiát pedig nem innét fogod megtanulni.
Ez a mostani horoszkóp azonban nem a Nap állása alapján készült, hanem kizárólag a Marsot veszi figyelembe.
A vörös színű égitest egy ún. személy jelölő bolygó, ami azt jelenti, hogy a személyiség bizonyos területei ehhez a bolygóhoz köthető, például az akaraterő, a kitartás, a konfliktuskezelés és a szexualitás is.
A cikk mondjuk elsősorban az utóbbival foglalkozik, a konfliktuskezelésről alig ejt szót, de ezt nem is várnánk egy szórakoztató ezoterikus magazintól.
Az írás a szexualitást is csak nagyon felszínesen kezeli, de azt érdemes tudni, hogy Mars férfiak képletében jelenti csak a saját szexualitást, nők képletében inkább arra utal, hogy milyen férfihoz vonzódik, miután a Mars a férfiasság egyik szimbóluma.
Konfliktuskezelésen én elsősorban az agresszió kezelését értem, ami szintén Mars vonás, de erről így általánosságban nem igazán lehet beszélni, mert pontosan elkészített személyi horoszkóp kell hozzá.
Apropó, személyi horoszkóp: a cikkben találsz egy ingyenes horoszkópkiszámoló programhoz hivatkozást, miután csak így tudhatod meg, hogy a születési képletedben hol állt a Mars.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése