2013. március 22., péntek

Boltmustra: Natura gyógynövény Nyíregyháza Vasvári P. u. 2.

A Vasvári és Rákóczi utcák sarkánál található ez a kis üzlet, a Búza téri piactól nem messze. Van egy kis kirakat is, amely hírül adja, hogy a hely a Dr. Lenkei termékek hivatalos viszonteladó partnere, továbbá Moksa Elixír is kapható.
A helyre betérve arra számítok, hogy kifejezetten üres lesz, de nagyot tévedek, ugyanis kifejezetten sokan vannak odabenn, ráadásul jönnek-mennek az emberek, szóval középkorú eladó csávónak nem nagyon jut ideje köszöngetni az újonnan érkezőknek. Viszont legalább a stílusa kedélyes-barátságos, úgyhogy már csak ezért is érdemes betérni erre a helyre.
A boltban gyógytermékek, élelmiszerek és táplálékkiegészítők elég széles választékban kaphatók.
A bejárattól balra mindjárt a gyógyteák találhatók, amelyekből csak szálasat láttam, például Natúr Tea, Herbária Patikája, Fitodry, illetve fehér zacskós márkajelzés nélküli teák. Mindegyik fajtából elég sokféle van egyébként. A teákat ABC sorrendben helyezték el, és a polcon jól láthatóan kiírták a nevüket is a könnyebb tájékozódás kedvéért.
Hátrább találhatók a magvak és a gluténmentes élelmiszerek, amelyek közül én Mester Család sütiport, pár fajta Cornito és Barbara tésztát, csokikat és liszteket láttam, de ide helyezték el a gesztenye-, szezámmag-, szója-és kókuszliszteket is, amelyek szintén gluténmentesek.
Ha már a liszteket említem: a legtöbb fajtát a bolt leghátsó részébe helyezték el. Kapható búza-, tököly-, Graham- és durumliszt.
Szintén leghátra helyezték a Bálint-cseppeket, a Dr Lenkei termékeket, a xilitet, az olajokat (mák, búzacsíra, kukoricacsíra, Paleolaj), továbbá a rizs-és kukoricaitalokat is. A Dr. Lenkei termékekről azt kell tudni, hogy az összes kapható itt a boltban, de ha mégsem, akkor megrendelik, hogy ne legyen hiány.
A bejáratól jobbra találhatók a samponok (kénes, csalán, Naturland, Dr Immun), a Naturland gyógykenőcsök, pár fajta masszázsolaj-és krém, pár fajta hennás hajfesték, a Zöldvér Program lúgosító termékei, illetve a filteres Pannonhalmi teák. A hajfestékek, a lúgosító termékek, illetve a teák már a pult mögött vannak, tehát kérni kll őket az eladótól.
A hely hétköznaponként délután hatig, míg szombatonként délután egyig tart nyitva.Van Facebook oldaluk is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése