2013. június 15., szombat

Boltmustra: Herba Vitál gyógynövény Pécs Kórház tér

Ez a nem túl nagy üzlet a Kórház téren található, a Ferencesek, a Rákóczi és a Hungária utcák találkozásánál. A hely a Ferencesek utcájának a sarkánál van majdnem, a buszmegállótól nem messze. Külön kirakat is van, jobban mondva két kis fakazetta van a bejárati ajtó mellett kétoldalt, amelyekben a termékeket láthatod.
Sajnos, a bolt tök üres, de maga a környék se forgalmas, mert inkább az Árkádba mennek az emberek manapság nézelődni. Pedig amúgy nem lenne rossz üzlet ez: legalábbis azoknak, akik táplálékkiegészítőket, vagy gyógyteákat keresnek, megéri ide benézni. Reform élelmiszerek is vannak, de azokból nem túl széles a választék.
Egy fiatal, jóképű fickó az eladó, aki halkan köszön, de a segítségét már nem ajánlja fel. Mindenesetre rendesnek tűnik.
A bejárattól jobbra helyezték el a vizeket (Salvus, Dr. Szalay), a liszteket (tönköly, zab, Diabestar diabetikus, gluténmentes alapliszt, lenmag), pár fajta gluténmentes tésztát, illetve hátrébb pedig pár fajta tasakos fűszert.
A bejárattól balra van a többféle Prema füstölő, az összes Superwell táplálékkiegészítő, illetve a sokféle gyógytea. Ez utóbbiak részben filteres, részben pedig változatban kaphatók. A filteres teák közül elsősorban Herbária Patikáját és Pavel Vanát láttam, de van Naturland is, csak ez utóbbiból eléggé gyenge a választék.
Szálas teák közül Larix és Mama Gyógynövényei kaphatók elég széles választékban. Mondjuk ez utóbbit már a pult mögé helyezték leghátra, úgyhogy kérned kell az eladótól.
Középen van egy szigetszerű polc, ahol elég sokféle reformnass és egészséges rágcsálnivaló található.
A hely hétköznaponként fél hatig, szombatonként pedig délig tart nyitva. Ha ez nem felel meg, akkor a honlapjukon keresztül online is tudsz vásárolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése