2013. június 7., péntek

Videó: Joe Vitale Gazdagság meditáció zenével

Joe Vitale-t a Titokból már ismeritek, és sokan kedvelitek is a stílusát. Ő az a fickó, aki hajléktalanból vált marketingszakértővé és egyben milliomossá. Könyveiben már sok titkot megosztott veletek, mondjuk nemcsak ő, hanem sokan mások is. Ennek ellenére kevesen értek el vele sikereket, pedig ezek a módszerek működnek.
A mantrázások és a megerősítések ismételgetése igen hatékony módszer, de mondjuk napközben valószínűleg nincs rá időd. Éppen ezért érdemes hanganyagokat hallgatni, mint például ezt a videót is. Manapság már van pár oldal, ahol a videókat át lehet konvertálni mp3 hangokká, amik mehetnek a lejátszódra vagy a telefonodra, így egész nap veled lehetnek.
Ezt a hanganyagot egy kellemes hangú hölgy mondja el magyarul Joe Vitale szerzeménye alapján.
A meditáció lényege igazából nem a pénzszerzés, hanem annak a megerősítése, hogy te mit adhatsz a világnak. Csak mert egy sajátos életfeladattal vagy itt, és ha arra rátalálsz, az előbb-utóbb elhozza neked a pénzt is. (Na, nem rögtön) Ez a videó ehhez segít hozzá, csak lazulj el, és mondogasd átéléssel az elhangzó mondatokat. A háttérben kellemes zongoramuzsika segít kikapcsolódni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése