2013. június 7., péntek

Boltmustra: Herbária Győr Királyszéki u. 33. a Tesco-ban

Győrben több Tesco áruház is van, de a helyes megfejtés ezúttal a nagy Tesco áruház Ménfőcsanak felé, némileg kinn a városból. Ha a Marcalvárosi lakótelepen laksz, akkor gyalog is kisétálhatsz hiszen a buszvégállomástól nincs messze. Ha benn a városban laksz, akkor valamelyik Csanakra tartó helyijárattal kimész, buszmegálló a közelben.
Mondjuk igazából annyira nem érdemes kiutazni miatta, mert egy teljesen átlagos hipermarketes Herbáriáról van szó, amely javarészt nem önkiszolgáló, hanem kérned kell a eladótól a termékeket.
A bolt egyébként tök üres, csak később tér be vásárolni egy hölgy. Az eladónő, amúgy egy középkorú, szemüveges hölgy, aki kellőképpen barátságos és segítőkész.
A bolt elsősorban az elejére kitett sokféle gyógypapucsról-és cipőről ismerni meg, de a lábápoláshoz szükséges termékeket is ide helyezték el. A papucsokat és a cipőket a Scholl, a Berkemann és a Dr. Batz gyártja, és mindegyikből elég széles a választék.
A bejárattól jobbra helyezték el az élelmiszereket és az italokat. Az italválaszték elég széles, de élelmiszerek közül csak lisztek (tönköly, rozs, szezámmag, tökmag, kókusz, amaránt), olajok (lenmag, tökmag) és lekvárok kaphatók.
Italok közül én elég sokféle szörpöt, Dr. Steinberger és Pölz ivóleveket, Oximixet és ionos vizeket láttam, de a teaválaszték is bőséges. Mondjuk ez utóbbiakat már leghátul helyezték el. Teák közül csak Herbária Patikája, illetve Pannonhalmi kapható filteres verzióban.
A bejárattól balra helyezték el a kozmetikai termékeket, például lábápolás, samponok (Dr. Immun, illetve Varga hajcseppek), anti cellulitisz krém, masszázsolajok, Lacalut és Elmex gyógyfogkrémek. Ezeket mind bezárták egy vitrinbe, amit az eladó nyit ki kulccsal.
A táplálékkiegészítők helye szintén leghátul van a pult mögött, a teák mellett. Én Dr. Chen és Zafír termékeket, illetve vitamintablettákat láttam, amelyekből elég sokféle van.
A kassza közelében a pulton egy zárt műanyag vitrinben D'Oliva arckrémek, illetve pár fajta Herbária Patikája filteres gyümölcstea láthatók. Utóbbiak szabadon hozzáférhetők.
A nyitva tartás igazodik az üzletsoron található többi bolt nyitvatartási idejéhez, vagyis hétfőtől szombatig este nyolcig, vasárnap pedig este hétig várja vevőket a hely. Bővebb részleteket a franchise központi honlapján találsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése