2013. június 21., péntek

Boltmustra: Herbária Budapest XV. Pólus Center Szentmihályi út 131. Újpalotán

Jó hír, hogy a Pólus Centerben is van már Herbária, mégpedig kifejezetten dizájnos stílusban, szóval már csak emiatt is érdemes betérni ide vásárolni. Amúgy a népszerű magyar gyógynövény-üzletlánchoz tartozik a hely, tehát nagyjából az kapható itt is, ami az ország többi ilyen szaküzletében is megtalálható, például gyógypapucsok, Herbária Patikája márkatermékek (gyógyteák, táplálékkiegészítők, samponok, hajszeszek, stb.) D'Oliva termékek, Dr. Steinberger ivólevek, stb.
Egy középkorú vörös hajú eladónő áll a pult mögött, aki egy ismerősével beszélget, a bolt meg tök üres. Gondoltam, hogy emiatt majd rám se bagózik, de tévedtem: kifejezetten barátságos volt a hölgy, aki mondta, hogy nézzek körül nyugodtan, és ha valami kérdésem volna, akkor kérdezzek nyugodtan. Mindez azért elég szokatlan egy plázaüzletben, mert inkább az ellenkezője szokott előfordulni.
A bolt elején Berkemann gyógypapucsok láthatók egy külön állványon, illetve a bejárattól balra a polcokon.
A boltban elsősorban gyógyteákat, kozmetikai termékeket és táplálékkiegészítőket kapni, élelmiszerekből csak kevés van, például magvak, többféle levár és méz közepes, illetve miniüvegekben. Ezek a bejárattól jobbra találhatók, akárcsak a sokféle tea.
Teák közül leginkább a Herbária Patikája van jelen az üzletben filteres és szálas formában, de darabos gyümölcsteák is vannak tőlük, bár ezekből nincsen olyan széles választék. Gyümölcsteák közül amúgy még filteres Happy teákat is láttam elég sokfélét. Ezenkívül még Pannonhalmi és kínai filteres teák is vannak széles választékban. Az egzotikus teafajták kedvelői pedig választhatnak a zöld és a maté teák közül, amelyek darabos és szálas formában találhatók meg az üzletben.
A bejárattól balra hátrébb helyezték el a kozmetikai termékeket, amelyek közül én Dr. Immun és Faith In Nature samponokat, Himalája sós, Elmex, Lacalut és Naturland fogkrémeket láttam.
A pult mögötti polcokon vannak a táplálékkiegészítők, például Vitaking, Dr. Chen, lúgosító és fogyókúrás termékek, stb. A pulton néhány Herbária Patikája vitamintabletta szabadon elérhető.
A nyitvatartás igazodik a többi üzletéhez, vagyis hétfőtől szombatig este nyolcig, míg vasárnap este hétig tart nyitva. Önálló honlapjuk nincs, viszont a franchise központi honlapján lehet tájékozódni az éppen aktuális akciókról, és a termékekről is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése