2012. április 25., szerda

Tiszta Hangok Rádió - a tiszta emberi értékek rádiója. Hallgasd ingyen!

Ha eleged van már a kereskedelmi rádiók reklámjaiból, meg az énekelni/zenélni nem tudó előadókból, és a tehetségkutatók középszerű versenyzőiből, akkor mutatok neked egy menedékhelyet, ahol mindezek nincsenek meg.
A Tiszta Hangok Rádió teljességgel nonprofit szervezet, azaz ők nem a reklámokból próbálnak megélni, hanem a hallgatók támogatásából, akár a bankszámlaszámukon keresztül, akár itt az interneten.
Nem kifejezetten ezoterikus-spirituális rádióról van szó - bár több ilyen műsoruk is van, volt, lesz - inkább egy értékteremtő közösségi adásról, ahová az élet minden területéről érkeznek vendégek, akiknek a mondanivalója érdekes lehet a hallgatók számára.
Nemcsak hírességekről van szó, hanem építészekről, történészekről, bankárokról, jogászokról, szociológusokról, orvosokról, stb.
Ha már a hírességeket említem, akkor ne a celebekre gondolj, hanem olyan emberekre, akik már elértek valamit, illetve folyamatosan dolgoznak/alkotnak.
Járt már itt Kövi Szabolcs fuvolaművész, Grandpierre Attila zenész, Laár András a KFT-ből, Lukács László a Tankcsapdából, Lux Ádám színész, Nemere István író és Szőke András filmrendező.
Mindegyik beszélgetést meg tudod hallgatni, csak gördítsd le az oldalt és nézd a jobb oldali sávot, majd kattints arra, ami a leginkább érdekel.
Egyébként ugyanitt van a menü is, ahonnét tudsz megintcsak választani. A régebbi műsorokat a műsorarchívumban találhatod meg és szintén meg tudod őket hallgatni.
A rádióhallgatáshoz szükséged lesz egy Winamp lemezjátszóra, de ez manapság már alapkellék. Persze, ha Linux, vagy Mac felhasználó vagy akkor sincs probléma, mert akkor másféle zenei lejátszóval is működik a rádió, a Winamp csak egy lehetőség.
A műsorokon kívül zenék szólnak a rádióban, de mint mondtam nem ezek a trendi mostani zenék, hanem kevésbé ismert, de azért a könnyű műfajba tartozó muzsikák ezek.
Ha érdekel, hogy mikor kerül fel új műsor a rádióba, akkor iratkozz fel a hírlevélre, amelyben értesítenek.
Addig is kattints a rádió honlapjára a hallgatáshoz.

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Sajnos ez a rádió megszünt. Azokat a beszélgetéseket hol tudnám meghallgatni? Tudnál segíteni? Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés