2012. június 27., szerda

Ingyenes aszcendens horoszkóp

A különböző újságokban, magazinokban többnyire a Napjegy alapján készült horoszkópok olvashatók azért, mert ezt mindenki meg tudja határozni különösebb segítség nélkül. Az asztrológia azonban nemcsak ennyiből áll, de a többi adatot már csak efemerida táblázatból lehet megnézni, azt pedig hely hiányában nem lehet megjelentetni, különösen a nyomtatott újságokban.
Pedig igazából nem a Napjegy a legfontosabb része a  horoszkópnak, hanem az aszcendens, vagy más néven felkelőjegy, amely a megszületésünk pillanatában kelt fel az égen. (Ezért is nevezik felkelőjegynek).
Aszcendens nélkül a személyre szabott születési horoszkópot sem tudjuk felrajzolni, mert ez a kör alakú ábra kezdő-és végpontja.
Miután ennyire erős a befolyása, az aszcendens mutatja meg azt, hogy milyen viselkedési mintákra, betegségekre vagyunk hajlamosak, illetve milyen álarcot mutatunk a külvilág felé, milyennek látnak minket a többiek.
Lényegében a személyiségünkről van sz tulajdonképpen, ugyanis a személyiség a görög persona szóból alakult ki, amely álarcot jelent. Ezt az álarcot csak a földi életünk során viseljük, a halál bekövetkeztével viszont megszabadulunk tőle.
Ha érdekel, milyen álarcot viselsz, akkor nézd meg ezt az aszcendens horoszkópot , amely a mind a 12 jegyről ad egy rövid személyiségleírást.
Ha nem tudod, mi az aszcendensed, az sem jelent gondot, mert ezzel az ingyenes horoszkóp-kiszámoló programmal meg tudod határozni. Ami tudnod kell: az a percre pontos születési idő, az ország és a hely, ahol születtél. A progi cserébe megmutatja a teljes horoszkópodat ingyen.
Ha még többet szeretnél megtudni az aszcendensről, akkor nézd meg a Startlap aloldalát is!

Kapcsolódó olvasnivalók:

Asztropatika: asztrológia könnyedén és érthetően - ingyenesen letölthető könyvekkel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése