2012. június 21., csütörtök

Ingyenes egyiptomi jóspiramis, amely a számmisztika alapján jósol!

A számok tudománya több ezer éve érdekli az embereket annyira, hogy jósolni is megtanultak a számok alapján. A számok tudományát, mind Egyiptomban, mind az araboknál, mind az indiaiaknál egyaránt régóta ismerik, innét került át Európába is. Az asztrológiára ugyanez a jellemző, márpedig a két tudomány szoros kapcsolatban áll egymással, hiszen minden bolygóhoz, csillagjegyhez, és házhoz egy-egy számot is rendeltek.
Európában aztán a püthagoraszi és a Cheiro-féle számmisztika terjedt el inkább, de ez a két rendszer is a egyiptomi számmisztikából merít, de ugyanakkor el is térnek tőle.
A Deep 10 jóspiramis programja is az ősrégi egyiptomi számmisztika alapján jósol, de csak az éppen aktuális és a következő napra, szóval hosszabb távú jóslatra már nem alkalmas.
Használata nagyon egyszerű: mindössze a teljes születési dátumodat kell megadnod a rendszernek, ami ez alapján mondja meg az eredményt, amely meglehetősen rövid, és lényegre törő.
A fenti menüpontok közül választhatsz, hogy melyik fajta jóslást szeretnéd: napi, vagy holnapi jóslat, szerencseszám-meghatározás, vagy kívánságjóslat.
A szerencseszám-meghatározásnál nem kell csinálnod semmit, csak kattints a megfelelő menüpontra, és a rendszer majd kisorsolja a számodat 1 és 99 között. Még azt is megcsinálhatod, hogy innét választod ki a számokat a lottóra, hátha sikerül nagyobb nyereményt is elvinned.
A kívánság jóslatnál pedig írd meg a kérésedet anonim a jósda falára, majd kattints a jóslás linkre.
A jósdát ezen a linken tekintheted meg. Jó szórakozást hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése