2012. június 7., csütörtök

Videó: Nick Vujcic, a kar-és lábnélküli férfi üzenete az embereknek: Te erős leszel a végén?

Igaz, hogy ez egy pár évvel korábban készült felvétel, de nem lehet elégszer megosztani, úgy érzem. Nick Vujcic végtagok nélkül született, mindössze csak egy kis lábfej fejlődött ki az egyik lába helyett, mégis akkor életöröm árad belőle, amit mi épek simán megirigyelhetnénk.
Az, ami nekünk természetes és automatikus cselekvés, az neki komoly erőfeszítés, mégsem depressziós, mint a civilizált emberek közül oly sokan. Pedig neki igazán lehetne oka rá, sajnáltathatná magát, de nem teszi, inkább megpróbálja kihozni magából a legjobbat és ezt igyekszik továbbadni a többi embernek is.

Érdemes megfigyelni a közönség viselkedését, ugyanis egyetlen negatív reakció sem érkezik a diákok részéről: inkább feszülten figyelik a srácot és drukkolnak neki, hogy sikerüljön felállni, a végén pedig elsírják magukat, és átölelik a srácot. A hozzászólások is pozitívak, elismerőek, úgyhogy ez a kis klip bizonyíték lehet arra, hogy az emberek a szívük mélyén jók, legfeljebb az egó eltorzította őket rossz irányba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése