2013. február 9., szombat

Asztropatika: asztrológia könnyedén és érthetően - ingyenesen letölhető könyvekkel

A csillagfejtés tudománya bonyolultnak tűnik, hiszen a horoszkópelemzéshez össze kell vetni a bolygók, a jegyek és a házak jelentéseit egymással. Mindez olykor hatalmas ellentmondásokkal járhat, de hát maga az élet sem egyszerű.
Ámde, nem kell mindennek olyan nagy feneket keríteni: az asztrológia tudományát is meg lehet közérthetően magyarázni és tanítani, csak meg kell találni a megfelelő tanítót.
Itt van például Buzsáki Gábor, az Asztropatika tulajdonosa, több asztrológiai kiadvány szerzője, aki képes arra, amit pár sorral fentebb említettem, vagyis leegyszerűsíteni az asztrológia tudományát, hogy az minél több emberhez jusson el.
Ettől függetlenül azonban az asztrológia tudományát ő nagyon is komolyan veszi, tehát nem az újságok gagyi szintű horoszkópelemzéseit fogod kapni tőle.
Az oldalon van egy blog, ahol ingyenes asztrológiai írásokat olvashatsz tőle, amelyeknek egy része a horoszkópelemzéshez kapcsolódik, de vannak előrejelzéssel kapcsolatos írások is.
Ilyenek például a bolygók jegyváltásával kapcsolatos cikkek, amelyek megmagyarázzák röviden, hogy ez mivel jár, és melyik Napjegyben születettek fogják érezni. Szerintem nagyon jók ezek az írások, engem legalábbis lekötöttek, ami azért nem könnyű dolog az én esetemben. Mindegy blogbejegyzéshez hozzá tudsz szólni.
A főoldal fejlécén láthatod, hogy van lehetőség egy ingyenes asztrológiai ajándékcsomag letöltéséhez, amelyhez a keresztnevedet és az e-mailcímedet kell megadnod, illetve vissza kell igazolnod 24 órán belül a jelentkezésedet. Ekkor megkapod e-mailben az ajándék e-könyvek letöltési linkjét. A könyvek olvasásához mindössze egy Adobe Reader programra lesz szükséged.
Az ingyenesen letölthető könyvek egy asztrológiai alapmodult és egy asztronumerológiai kiadványt tartalmaznak. Mind a kettő elég rövid, tehát hamar el tudod olvasni őket.
Vannak még további kiadványok, illetve asztrológiai tanfolyamok is, de ezek már fizetősek. Viszont az ingyenes tanfolyamok, illetve a blogbejegyzések alapján el tudod dönteni, hogy megéri-e beruházni erre vagy sem. Az Asztropatika linkje még egyszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése