2013. február 9., szombat

Boltmustra: Kasvirág gyógynövény Budapest V. Vámház körút 4.

A hely a legnépszerűbb magyar gyógynövényszaküzlet-lánchoz, a Herbáriához tartozik, tehát olyan termékeket is árusít, amelyek az ország összes ilyen üzletében megtalálhatóak, például gyógypapucsok, Dr. Steinberger ivólevek, D'Oliva termékek, Herbária Patikája gyógy-és gyümölcsteák, továbbá samponok és szájvizek, na meg persze a táplálékkiegészítőkről se feledkezzünk el.
A bolt a Vámház körút ötödik kerületi részén található, a Kálvin tértől nem messze. a Nagycsarnokkal szemben. Annak ellenére, hogy meglehetősen forgalmas helyen található, az üzlet tök üres, csak egy molett, szőke, középkorú eladónő tartja a frontot, aki nagyon kedves, barátságos, mosolygós. Róla például elhiszem, hogy őszintén örül a vevőnek.
Mindjárt a bejárat mellett mindkét oldalon helyezték el a sokféle gyógypapucsot és cipőt a Stadfortól, a Berkemanntól és a Dr. Batztól. Az utóbbiakat a bejárattól jobbra, míg az előző kettőt pedig balra helyezték el külön-külön állványokon.
A bejárattól balra helyezték el a sokféle szörpöt, lekvárt, Dr. Steinberger ivóleveket, Oximix, Tündérvíz és Mira vizeket.
Mellettük találhatóak a Dr. Kelen sósborszeszes gélek, a biokávé, a xilit, a nyírfacukor, illetve még magvakból is pár fajta.
A bejárattól jobbra helyezték el a teák egy részét, az olajokat (dió, mák, búzacsíra, kukoricacsíra, kendermag, máriatövis, szőlőmag) és a kozmetikai termékeket.
A teák közül csak a sokféle Herbária Patikája szálas, illetve a Happy filteres gyümölcsteák érhetőek el a vevők által is szabadon, a Herbária Patikája filteres, a Pannonhalmi, továbbá a kínai fogyókúrás teák már az eladói pult mögött találhatók meg, szóval a vásárlásukhoz kérned kell az eladó segítségét.
A kozmetikai termékek egy részét szintén elzárták a vevők elől egy vitrinbe, például a D'Oliva krémeket, az anticellulit programot, a chi és méregtelenítő tapaszokat, a Bánfi hajszesz és sampon viszont az eladói pult mögött kapott helyet a teák mellett. Az eladói pultba zárták be a Lacalut és a Dabur ayurvédikus fogkrémeket és a testgyertyákat.
A pulton Herbária Patikája márkájú táplálékkiegészítők, illetve illóolajok találhatók. Mind a kettőből elég sokféle van szerencsére. A táplálékkiegészítők közül jórészt csak a saját márkáját árulja az üzlet, de a Zöldvér Program lúgosító termékeit is láttam.
A hely minden hétköznap délután hatig, szombatonként pedig délután egyig tart nyitva. Ez az első olyan Herbária üzlet, amelynek önálló honlapja is van, de a franchise központi honlapját is érdemes megtekinteni az éppen aktuális akciók miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése