2013. május 11., szombat

Lélekpillangó blog: Iratkozz fel a hírlevelükre az ajándék meditációért!

A közelmúltban írtam a Lélekpillangó ingyenes spirituális meséiről, ha lemaradtál, kattints ide . Ez a blog azonban némileg más: nemég indult csak, és a Lélekpillangó ötletgyárosai vezetik.
A cél az, hogy bemutassák a Lélekpillangó trénereinek az írásait, amelyekből jobban megismerheted őket, és ennek hatására talán megrendeled a Lélekpillangó tudáscsomagját, amelyben elég sok tréner anyaga egy helyen megtalálható. Ahhoz képest nem is drága, mintha külön-külön fizetnél mindegyikért.
A blogból az is kiderül, hogy kik azok, akik megalkották a Lélekpillangó ötletét. Nos, ők ketten elég régi motorosok már, bizonyára ismered is őket, ha máshogy nem, hát látásból, vagy hallomásból.
Szilágyi Imre, a Thesecret.hu létrehozója és szerkesztője, illetve Gáspár Katalin, a Harmonet megalkotója, a Lélekpillangó történeteinek szerzője, illetve jósnő.
A lényeg az, hogy ez a blog meglehetősen izgalmasnak ígérkezik: én úgy látom, hogy lesz benne szó az ezotéria mindegyik területéről, sőt pszichológiáról, önismeretről is írnak benne, szóval érdemes lesz feliratkozni ide. Arról nem is beszélve, hogy a feliratkozók ingyen meditációt kapnak ajándékba! Így már azért megéri, nem?
Feliratkozáshoz nézd meg a blogot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése