2013. május 18., szombat

Sikerember Sorozat: Dan Millman Magyarországon

A népszerű Békés Harcos című kötet szerzője, Dan Millman Magyarországra látogat 2013. szeptember 18-án, a Sikerember Sorozat szervezésében, hogy előadást tartson arról, hogyan lehetünk mi magunk is békés harcosok.
A két fogalom látszólag kizárja egymást, hiszen a harcosról az embereknek a katonák jutnak mindjárt az eszükbe, a katonákról pedig a háború, ami minden csak nem béke.
Millman a könyveiben kitűnően megmagyarázza, mégis miként lehetséges ezt a két teljesen ellentétes fogalmat összeegyeztetni. Mindezt a magyarok most élőben is hallhatják.
Egyelőre még bővebb infó nincsen a szervezők honlapján, de gondolom én, hogy hamarosan fent lesznek a részletek. Ha érdekel, hogy mit takar a Sikerember Sorozat oldala, akkor olvass tovább.
A Sikerember Sorozat elnevezésű céget, egy fiatal 22 éves srác, Weigert Péter alapította, aki másképpen akart élni, mint a többiek. Talán ezért is volt az, hogy nem nyugodott bele a túlsúlyába, és inkább lefogyott. Na, nem Norbi segítségével az biztos. :)
A céget az unokatestvérével, Pakó Zoltánnal alapította meg. Azért az nem semmi, hogy ilyen fiatalon máris sikeresek lettek.
Az oldal célja megmutatni azt, hogy te is lehetsz ilyen, amihez mások történeteivel motiválnak a tulajdonosok. Ez azt jelenti, hogy te magad is elküldheted a történetedet nekik, ami majd megjelenik a honlapon, szóval nem kell hozzá híresnek lenni.
Apropó híres: az oldalon több interjú is készült olyan hírességekkel, mint Brian Tracy, Laár András, vagy éppen Balogh Béla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése