2013. május 19., vasárnap

Boltmustra: Herbária Budapest IV. Árpád út 70. Újpest Centrum Áruház épületében

Ez egy kis üzlet Újpest kellős közepén, a Centrum Áruház épületében, a főbejárat mellett. Külön kirakat nincs is, csak egy zöld felirat jelzi az üzlet létét.
Késő délután a hely üresen tátong, csak egy fickó ugrik be valamit vásárolni, de aztán gyorsan eltűnik.
A középkorú, szemüveges eladónő igyekszik kedvesnek, udvariasnak tűnni.
A termékek egy része nem önkiszolgáló, miután a kassza mögötti polcokon található, tehát kérni kell az eladótól.
Viszont a bejárattól balra van egy folyosó, ahol szabadon hozzáférhető termékek vannak. Ilyenek például a Dr. Batz gyógypapucsok-és cipők, de ezekből elég gyenge a választék.
Ugyancsak ide helyezték el a sokféle Herbária Patikája filteres, szálas és gyümölcsteáit, de a Mecsektől is kapható pár fajta filteres teakeverék. A lisztek (tönköly, zab, rozs, gesztenye) és a magvak is ugyanitt vannak.
A bejáratta szemben helyezték el a különböző kozmetikai termékeket és a táplálékkiegészítőket a kassza mögötti polcokra. Sajnos emiatt nem láttam, hogy milyen termékek is vannak egészen pontosan, de arra emlékszem, hogy fogkrémek, Herbária Patikája gyógykenőcsök és csalánsampon az biztosan volt.
Táplálékkiegészítők közül az üzlet saját márkája a Herbária Patikája, Béres és lúgosító termékek kaphatók.
Az üzlet hétköznaponként este hétig, szombatonként pedig délután kettőig tart nyitva. Önálló honlapjuk nincsen, viszont a franchise központi honlapján lehet tájékozódni a termékekről és az éppen aktuális akciókról. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése