2011. szeptember 2., péntek

Ingyen tarotjóslás, angyali üzenetek, rúna,-kristálygömb-és druida jóslás Cornelia jósnő honlapján

Ezen a nagyon kellemes kis honlapon többféle ingyenes jóslás is vár rád. Tarot-jóslásból mindjárt háromféle is akad: először is húzhatsz egyetlen lapot a kártyák közül, amelyet elsősorban spirituális tanácskérésre használhatsz. A második opció a háromlapos húzás, amely egyszerre mutatja meg egy helyzetnek a múltját, jelenét és a jövőbeni lehetőségeit. Akkor érdemes innét húzni, ha komolyabban meg akarsz érteni egy helyzetet, amiben most vagy. A harmadik lehetőség a szerelmi tarot, amely értelemszerűen a szerelmi életed alakulását mutatja, teljesen mindegy, hogy párkapcsolatban élsz-e vagy sem. Nagyon szépek a kártyalapok, de nem tartoznak a  közismert tarot-rendszerekhez. Ahhoz, hogy lásd ezeket a jóslásokat, kattints a tarot jóslás feliratra, ekkor megjelennek.
Ami még nagyon népszerű szokott lenni, az az angyali üzenetek, miután ezek nagyon szeretetteljesek és inspirálóak.  Kattints a gömbre és kapsz egy elég hosszú üzenetet, amelyen érdemes elgondolkodni.
A rúnákat az ősi kelták, vikingek és más germán törzsek használták részben írásra, részben jóslásra. Utóbbi esetben a rúnajeleket kis kavicsokra festették fel kézzel, majd betették őket egy saját kezűleg készített kis zsákba, feltették a kérdésüket, majd húztak a zsákból háromszor. A rúnajóslás lényege hasonló a háromlapos tarot-jósláshoz, vagyis egy adott helyzet múltját, jelenét és jövőbeli kilátásai mutatja meg. Szerencsére ma már nem kell elkészíteni a rúnákat ahhoz, hogy jósolni lehessen velük: egyszerűen kattints a zsákra háromszor és megtudod a jóslatod.
Az üveggömb-jóslásnál egy valódi kristálygömböt látsz, amelynek a belseje egy rövidke , de inspiráló idézetet rejt, csak kattints rá. Nem kell tehát a tekinteteddel szuggerálnod a gömböt, mint ahogyan azt boszorkányok, illetve a jósok teszik.
A druida jóslás kártyából történik: csak húzz egy lapot, és a rajta látható növény rejti a jóslatodat. Az ősi kelta papok, vagyis a druidák ugyanis a növények segítségével jósoltak: például az ősi kelta horoszkóp is a növények tulajdonságai alapján jellemzi az embereket.
Van még néhány fajta jósda az oldalon, de én csak az érdekesebbeket emeltem ki, a többit már magadnak kell felfedezned. Mindegyik jóslat meglehetősen hosszú, ráadásul nem tűnik gagyinak a szövege tehát érdemes visszajárni ide.
Ha végeztél  a jóslással, azért még ne szaladj el, mert van néhány ezoterikus-spirituális cikk az oldalon, amelyek megérdemlik a figyelmet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése