2011. szeptember 8., csütörtök

Ingyenes cigánykártya, - tarot, -, angyalkártya, - franciakártya -és egyéb játékos jóslások a Női Portálon!

A Női Portál online női magazin mind külsejében, mind a cikkeket tekintve a Nők Lapja Cafét idézi. Mindenféle olyan témát megtalálhatsz itt, ami minket nőket érdekel. Manapság már egy valamiféle női magazin sem lehet meg ezotéria rovat nélkül, bár ezeknek a cikkeknek nem sok köze van a valódi ezotériához.
A Női Portál ezotéria rovata a többi magazinéhoz képest színvonalasnak mondható, különösen az Angyaliskola rovat cikkei. Utóbbiról majd még fogok egy külön bejegyzést írni.
Na, de lássuk a jósdát ! Összesen 36-féle jóslást számoltam össze, ami azért elég sok, úgyhogy bőven tudsz miből válogatni.
Háromféle jóslásfajtát különböztet meg az oldal: vannak a kártyajóslások, a játékos jóslások és a sorsgenerátorok.
Lássuk először is a kártyajóslásokat! Kevés olyan oldalt láttam eddig, ahol ingyen lehet online cigánykártyát húzni, de itt a Női Portálon szerencsére van rá lehetőség. Egyszerűen tedd fel a kérdésedet, majd válassz ki három lapot és olvasd össze az eredményt.
Háromféle tarotkártyából jósolhatsz. A sima tarot-húzás valójában nem is jóslás, csak a Nagy Arkánum lapjait fordították lefelé, ha rákattintasz valamelyik lapra, akkor megláthatod a jelentését. Napi tanácskérésre remekül használhatod.
Az angyaltarot esetében a nevéből már kiderül, hogy miről is van szó: ennél a tarotfajtánál az angyalok jósolnak neked, csak keverd meg a paklit és húzz egy lapot. Ezt a jóslásfajtát is csak napi tanácskérésre használd.
A szerelmi tarotkártya lapjait Schmidtné Holló Erzsébet alkotta meg, és annak idején a Delej című könyvéhez csomagolva lehetett kapni. A kártyák nagyon egyszerűek, könnyű velük dolgozni. Csak kattints az ugráló piros szívecskékre és kapsz egy kártyalapot. Szintén napi tanácskérésre használd a szerelmi életedet illetően.
Angyalkártya háromféle van: angyalok és szentek kártyacsomag, tündérjóslás és szívárványangyalok jósda. Előbbi kettő jóslásfajta Doreen Virtue kártyái alapján készült. Mindhárom kártyacsomagban nagyon szépek a kártyák és kizárólag pozitív üzeneteket tartalmaznak, hiszen az angyalok üzeneteit kizárólag a szeretet vezérli.
A legutolsó kártyás jóslásfajta az absztrakciós jóslás nevet viseli. A lényege ennek az, hogy gondolj arra, ami a legjobban foglalkoztat, majd kattints a start gombra. Ekkor egy mozgó kártyapakli bukkan fel, amely meg fog állni, ekkor kattints a lapokra és kapsz egy kártyát, ami az aznapi jóslatodat rejti.
A franciakártya egy egész hetet jelez előre, csak válassz ki hét lapot, és megtudod, milyen lesz a jövő heted.

Nagyon sokféle játékos jóslást próbálhatsz ki itt teljesen ingyen, mint például kristálygömb, ingajóslás, dominójóslás, talizmánjóslás, korongjóslás, Buddhajóslás, viking jóslás. Ide tartozik a rúnajóslás is, annak ellenére, hogy ez valójában nem játék: a rúnákat ugyanis nemcsak jóslásra használták, hanem írásra is.
A kelta, illetve a viking törzsek többféle rúnaabc-t is használnak az évezredek során, amelyek fenn is maradtak az utókor boszorkányai számára. A rúnajeleket ugyanis elsősorban ők használták jóslás céljára úgy, hogy kavicsokra felfestették ezeket a jeleket, majd betették a kavicsokat egy zsinórral zárható zsákocskába, amelyből kihúztak három kavicsot, amely választ adott a feltett kérdésükre. Ma már nem kell elkészítened a rúnaköveket, mert az interneten ezt már megtették helyetted: csak egyszerűen kattints a zsákra, hogy megtudd, mit tanácsolnak az napra a rúnák.

Végül lássuk a harmadik típusú jóslásokat, a sorsgenerátorokat. A névből kiderül, hogy ezek a jóslások a karmával vannak kapcsolatban, de azért mégsem olyan vérkomoly dolgokról van szó, mint hinnéd.
Az ebbe a fajtába tartozó jóslások közül a legérdekesebb az afrikai horoszkóp. Ez egy több ezer éves jóslásfajta, amelynek az ábráját annak idején az afrikai sámánok a homokba rajzolták. Manapság már szoftverrel jóval egyszerűbb jósolni. Az afrikai horoszkóp ugyanúgy 12 házból áll, mint az európai társa, de itt nincsenek bolygók, csak latin megnevezések. Tedd fel a kérdésedet, majd az ábrán kattints rá mind a 12 darab háromszögre, mert ezek jelképezik a sorsod életterületeit. A válaszok az ábra alatt jelennek meg.
Az előző élet generátornál kattints az ábrán látható kútra, majd írd fel a neved a cetlire és dobd bele a kútba, ezután megjelenik az eredmény, hogy ki voltál régen. Ne vedd komolyan, ez csak játék! :)
A csakragenerátornál megtudhatod, hogy a 7 csakra közül melyik uralja aznap az életedet. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy kattints az ábrán látható 7 szín közül arra, amelyik a legjobban vonz, és az a csakra lesz az eredményed.
A karmagenerátornál csak egyszerűen nézz bele a tükörbe, majd nyomd meg a jóslás gombot, és kiderül, hogy aznap milyen karma ural téged. Még egy jó tanácsot is kapsz hozzá, hogyan érdemes viselkedned.
Végezetül pedig ide tartozik a számmisztika jóslás is, amelyből olyan sokféle van, hogy külön rovatot nyitottak nekik itt a Női Portálon. Ezt a rovatot érheted el a számmisztika feliratra kattintva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése