2011. december 8., csütörtök

Ingyenes asztrológiai iskola és tanácsadói fórum!

Ha még sohasem láttál horoszkópábrát, és érdekel az asztrológia, akkor többféle módon is nekikezdhetsz a tanulásnak. Elmehetsz például egy asztrológiai iskolába, ha van meglehetősen sok felesleges pénzed és időd, bár azt gondolom, hogy ha éppen ezt a bejegyzést olvasod, akkor éppen nincs. :) Vásárolhatsz asztrológiai könyvet, de ezek sem olcsók, bár éppenséggel ki is kölcsönözheted a könyvtárból. Vannak közöttük egészen jók is, csak éppen lehet, hogy nem érted elsőre, mert túl bonyolultnak tűnik, és a könyvtől nem tudod megkérdezni, ha valamit nem értesz.
Éppen ezért nagyon jó az internet, ahol vannak ingyenes szakértői fórumok, ahol tudsz ingyen tudsz kérdezni és beszélgetni. Az Asztromókus is egy ilyen fórum, amely létrehozott egy teljesen ingyenes asztrológiai iskolát , ahol gyakorlatilag a legtöbb asztrológiai alapfogalmat megtalálod. Van egy-két foghíja a sulinak, például a bolygók jelentését a jegyekben még nem töltötték fel, de a többi fogalom fent van, nagyon röviden és érthetően.
Voltaképpen egy asztrológiai lexikon inkább ez, mint iskola, de a teljesen kezdőknek mindenképpen szüksége van egy közérthető összefoglalóra.
Ahhoz, hogy használd a sulit, nem kell regisztrálnod, de a fórum és a letöltések használatához viszont szükséges. Elég sokféle téma van itt, például kérdezhetsz magáról a suliról is, de találsz itt példaképleteket, amihez hozzá tudsz szólni, illetve kérdezhetsz az itteni asztrológus szakértőktől is, de csak ha konkrét problémád van, mert általános elemzést itt nem vállalnak.
Azt hadd tegyem hozzá, hogy az oldal elsősorban a tradícionális asztrológiával foglalkozik, de van külön egészségügyi és horár asztrológiai fórum is.
Ha személyes asztrológiai elemzésre van szükséged, akkor az oldalon találsz egy pár asztrológust e-mail elérhetőségekkel, úgyhogy írj nekik bátran.ű

Kapcsolódó olvasnivalók:

Asztropatika: asztrológia könnyedén és érthetően - ingyenesen letölthető könyvekkel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése