2011. december 22., csütörtök

Müller Péter véleménye a 2012-es változásokról

Bolygónkon már rengetegszer jósoltak már "világvégét" különböző próféták, amelyeknek nagyon sokat bedőltek, és elkezdtek rettegni, hogy jaj, mi lesz? Hát, eddig nem történt semmi, pedig Nostradamusnak a próféciái nagyon sokszor bejöttek, de az 1999-es "világvége" mégis elmaradt.
A másik ilyen próféciát a maja kalendárium alapján állították fel, amely 2012-ben ér véget, és ebből egyesek kikövetkeztették, hogy "világvége" lesz, de természeti katasztrófák mindenképpen fognak történni, és nagyon sokan, legalább egy millióan meg fognak halni.
Utóbbiakat néhány, ezzel a témával foglalkozó ezoterikus-spirituális könyv is megjövendölte, amelynek a szerzőit különböző entitások látogatták meg, innét vannak ezek az információk. Aztán, hogy ez megbízható forrás-e, az már egy más kérdés.
Természeti katasztrófák meg mindig is voltak és lesznek, sőt a Naprendszer többi bolygóján, sokkal durvábbak is vannak, úgyhogy mi emberek itt a Földön ehhez képest biztonságban vagyunk...
Müller Péter, a magyar ezoterikus élet egyik legnépszerűbb alakja is a biztonságérzetünket szeretné növelni a véleményével, amit ide kattintva tudsz elolvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése